• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

RADNI SASTANAK S PREDSTAVNIKOM PODUZEĆA IMAO ELECTRIC

U uredu načelnika općine Lipovljani, u petak, 18. studenog održan je radni sastanak s predstavnikom slovačke tvrtke koja je zainteresirana za ulaganja na području općine Lipovljani, a nudi nove načine poslovne suradnje na području obnovljivih izvora energije i uštedi električne energije.

Općinski načelnik Mario Ribar, razgovarao je s Michaelom Girgašem, predstavnikom slovačke tvrtke ‘IMAO’, koja se bavi projektima povezanim s uštedama i obnovljivom energijom.

Predstavnik slovačke tvrtke predstavio je djelatnost tvrtke, ali i načine na koji bi mogli poslovno surađivati s Općinom Lipovljani, poput javno privatnog partnerstva u nekim projektima.

Općinski načelnik izrazio je zainteresiranost na području investiranja, posebno u štednu javnu rasvjetu, na području općine Lipovljani, za koju od prije nekoliko godina općina ima projektnu dokumentaciju, a koja je često puta problem na području općine, posebno u čestim pregorijevanjima sijalica, čime se povećavaju ne samo potrošnja električne energije, nego i troškovi godišnjeg održavanja.

Dogovoreni su novi poslovni sastanci, na kojima će se dodatno analizirati  trenutno stanje javne rasvjete, te kreirati smjerovi moguće suradnje, na kojima bi se konkretno razgovaralo o načinima ulaganja na području općine Lipovljani, za što postoji obostrana zainteresiranost.

Damir SMETKO

GEDSC DIGITAL CAMERA GEDSC DIGITAL CAMERA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content