• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Prijem Sabine Čavlović predstavnice finalnog natjecanja Miss Hrvatske za Miss Svijeta

Povodom velikog finala izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta koje će se održati 26. rujna ove godine u Zadru, Nikola Horvat, načelnik Općine Lipovljani, u svom uredu zaprimio je lijepu predstavnicu Sisačko-moslavačke županije, Lipovljanku Sabinu Čavlović.

Sabina je rođena 9.listopada 1992.godine u Zagrebu, prvostupnica je ekonomije, govori engleski jezik i talent joj je gluma.

U svijet modelinga krenula je prije 7 godina, kako sama navodi, sasvim slučajno iz znatiželje. Od tada gradi svoju uspješnu karijeru u kojoj je snimala raznovrsne reklame, beauty editorijale te sudjelovala na snimanju spotova.

Od uspjeha svakako bi istaknuli 2013. godinu kada je Sabina izabrana za novo zaštitno lice Kozma u konkurenciji od 4000 prijavljenih djevojaka. Trenutno djeluje u modnoj agenciji Weltrusky.

Za sebe kaže da je izuzetno iskrena i dobronamjerna osoba.

„Obožavam djecu i životinje, tako da u slobodno vrijeme često odlazim u Popovaču u udrugu pod nazivom „ŽIVOT“ koja se bori za pomoć djeci i životinjama. Volim pomagati onima kojima je to potrebno, a za uzvrat mi je i više nego dovoljan  njihov iskreni osmijeh.“ istaknula je lijepa Lipovljanka.

Za budućnost dodaje „Ne volim puno planirati, tako da ne razmišljam previše o dalekoj budućnosti. Za sada se nadam da će mi se otvoriti neka nova vrata koja će mi pružiti još više lijepih suradnji i prijateljstava, a za dalje ćemo vidjeti . Gdje me put odnese …”

Na prijemu Sabine Čavlović, Nikola Horvat, načelnik Općine Lipovljani, uputio je riječi zahvale istaknuvši prije svega ponos što Sisačko moslavačku županiju, ali prije svega Općinu Lipovljani na natjecanju promovira Lipovljanka Sabina.

Poželio joj je puno uspjeha u daljnjem radu, ali i na samom natjecanju za koje vjeruje da će biti visoko kotirana uz odlične rezultate.

Uz srdačan prijem i birane riječi zahvale, načelnik Horvat, Sabini je uručio prigodan dar Turističke zajednice Općine Lipovljani.

Vjerujemo da će ova mlada, elokventna i pametna djevojka Sabina Čavlović svojom ljepotom i izuzetnom osobnošću osvojiti sve prisutne 26.rujna u Ilirija event prostoru Arsenala u Zadru, na finalnom natjecanju Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

Sabini želimo puno sreće i uspjeha u osvajanju ove laskave titule te s veseljem pratimo slijed događanja.

Martina Prochazka Kovačić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content