• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Potpisan ugovor vrijedan 100.000 kuna za modernizaciju nerazvrstanih cesta općine Lipovljani

Modernizaciju, uređenje i asfaltiranje nerazvrstanih cesta, koje su u nadležnosti Općine Lipovljani, tijekom 2020. godine, sufinancirat će sa 100.000 kuna, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Nikoli Horvatu, načelniku općine Lipovljani, ugovor vrijedan 100.000 kuna, s rokom izvršenja do 31.ožujka 2021. godine, u Novskoj je, u srijedu, 1. srpnja uručila Katica Mišković, pomoćnica ministra Marka Pavića.

Potpisivanje i podjela ugovora Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, upriličena je u Novskoj, za 41 projekt s područja Sisačko-moslavačke i Zagrebačke županije. Bespovratna sredstva dobile su općine i gradovi, ali i obrtnici i poduzetnici, najviše njih iz Petrinje. Ukupna vrijednost podijeljenih ugovora je 41 milijun kuna, naglasila je u svom obraćanju prisutnima Katica Mišković, pomoćnica ministra.

Projekti modernizacije i uređenja nerazvrstanih cesta, koje su u nadležnosti Općine Lipovljani, svake godine provode se u više ulica u Lipovljanima i u ostala tri naselja općine Lipovljani. Za ovu godinu predviđeno je 5 cesta za uredit i asfaltirat, a među prvima bit će cesta od Piljenica prema Banovoj Jaruzi, čije će se djelomično asfaltiranje završiti tijekom srpnja.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content