• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

OBAVIJEST O POČETKU IZVOĐENJA RADOVA NA ASFALTIRANJU NERAZVRSTANE CESTE NC PI 3 U PILJENICAMA

Obavještavaju se mještani Općine Lipovljani da će od 18. listopada 2018. godine zbog početka radova na asfaltiranju nerazvrstane ceste NC PI 3, na istoj biti uspostavljena privremena regulacija prometa.

U četvrtak, 18. listopada tvrtka „DUJIĆ GRADNJA“ započinje sa radovima na asfaltiranju nerazvrstane ceste NC PI 3, u mjestu Piljenice, a koja je u nadležnosti Općine Lipovljani. Radi se o asfaltiranju makadamske ceste u dužini od 712 metara te izradi bankine uz istu. Očekivano trajanje izvođenja radova je 30 dana te će za to vrijeme cesta, ovisno o dinamici radova, biti djelomično zatvorena za promet vozilima.

Ovaj projekt vrijedan je 500.000,00 kuna, od čega je sa 150.000,00 kuna sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, prema Programu održivog razvoja lokalne zajednice i Programu podrške regionalnom razvoju.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content