• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

NAČELNIK OPĆINE LIPOVLJANI NIKOLA HORVAT, PRIREDIO SVEČANI PRIJEM ZA SVE SUDIONIKE PROGRAMA „LIPOVLJANSKIH SUSRETA“

Svečani prijem, na kojem su uručene zahvalnice i pokloni, održan je u subotu, 25. kolovoza, u općinskoj vijećnici neposredno pred početak mimohoda sudionika kulturno umjetničkog programa i otvorenja ‘Lipovljanskih susreta’.

Biranim riječima zahvale i zadovoljstva, Nikola Horvat, načelnik općine Lipovljani, pozdravio je sve sudionike ovogodišnjih „Lipovljanskih susreta“, i od srca im zahvalio za uloženi trud i dolazak u Lipovljane.

Poželio im je dug i uspješan rad na očuvanju tradicijske kulture i običaja njihove nacionalne manjine. Na kraju ih je sa zadovoljstvom pozvao da se ponovno odazovu pozivu te dođu na središnju manifestaciju nacionalnih manjina Republike Hrvatske. Nakon toplih riječi dobrodošlice, Nikola Horvat poželio im je ugodan i lijep provod u Lipovljanima.

Svima je, također, uz zahvalu uručio i dar Turističke zajednice općine Lipovljani, a uručivanju poklona i zahvalnica priključili su se Ljiljana Tomić, zamjenica načelnika općine Lipovljani i Tomislav Lukšić, predsjednik Općinskog vijeća.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content