• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Ekipa HTV-a snimila u Lipovljanima prilog za emisiju ‘Prizma’

Ekipa HTV-a, multinacionalne emisije ‘Prizma’, snimala je u utorak, 21. srpnja u Lipovljanima, pripremajući prilog o radu, višegodišnjem djelovanju, ali i o problemima tijekom pandemije koronavirusa, manjinskih udruga, te ostalih lipovljanskih ustanova. TV ekipu vodila je novinarka Daniela Draštata, urednica HTV-ova multinacionalnog magazina ‘Prizma’, a snimali su na više lokacija u Lipovljanima.

O problemima u radu i nemogućnostima djelovanja u vrijeme korona krize govorili su predstavnici Češke besede, albanske manjine, Kulturno-prosvjetnog društva Ukrajinaca ‘Karpati’, te čelnici Matice slovačke Lipovljani i KUD-a ‘Lipa’, Snimali su još i u Knjižnici i čitaonici, Osnovnoj školi, te razgovor s Nikolom Horvatom, načelnikom općine Lipovljani.

Priču o današnjim Lipovljanima, kroz rad i ostvarenje planova, ali i nemogućnost djelovanja tijekom borbe s koronavirusom, u više manjinskih društava i ustanova u Lipovljanima, HTV bi trebao emitirati u emisiji ‘Prizma’ u subotu, 1. kolovoza.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content