• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Asfaltirana Ratarska ulica, jedna od posljednjih, neasfaltiranih ulica u Lipovljanima

Nakon dužeg čekanja i stanovnici Ratarske ulice u Lipovljanima dobili su asfalt, pa iako malobrojni, od sad imaju iste životne uvjete kao i ostali stanovnici Lipovljana. Djelatnici Strabaga su u četvrtak, 23. i u petak, 24. srpnja poasfaltirali  600-tinjak metara asfalta u dva sloja i tako jednu od posljednjih neasfaltiranih ulica u Lipovljanima  pretvorili u prometno uređenu ulicu. 

U četvrtak, 23. srpnja asfalteri ‘Strabaga’ položili su nosivi, izravnavajući sloj asfalta, a asfaltiranje Ratarske ulice završili su u petak, 24. srpnja nanošenjem drugog, habajućeg sloja asfalta.

Ratarska ulica je po kategoriji cesta – općinska cesta, koja se nakon naseljenog dijela pretvara u poljski put, a sve je u nadležnosti održavanja Općine Lipovljani. Asfaltiranje Ratarske ulice ugovoreno je početkom lipnja s predstavnicima ‘Strabaga d.o.o.’, zajedno s ugovaranjem asfaltiranja Fratrovog Jarka i Odvojka u ulici Ante Starčevića. Asfaltiranje sve tri ove ulice ugovoreno je za gotovo 450.000 kuna, a sredstva su osigurana u općinskom proračunu Općine Lipovljani.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content