• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Asfaltiran Fratrov Jarak i Odvojak u ulici Ante Starčevića

U ulici Fratrov jarak i u Odvojku Ante Starčevića u Lipovljanima, živi nekoliko domaćinstava, no i ona, od četvrtka, 23. srpnja u dopodnevnim satima do svojih domova dolaze novim asfaltom. Djelatnici poduzeća ‘Strabag’ položili su 10-tak centimetara debeli sloj asfalta, kojim će se stanovnici tih ulica ubuduće služiti.

O asfaltiranju Fratrovog jarka, Odvojka Ante Starčevića i Ratarske ulice u Lipovljanima, u kojima još do sada nije bilo asfalta, Nikola Horvat, načelnik Općine Lipovljani, potpisao je ugovor s tvrtkom ‘Strabag’ početkom lipnja. Asfaltiranje Fratrovog jarka, Odvojka u ulici Ante Starčevića i Ratarske ulice ugovoreno je iznos od  444.625 kuna, s tim da najveći udio u tome ima Ratarska ulica. Kako su to ceste svrstane u rang općinskih, gotovo pola milijuna kuna za asfaltiranje Fratrovog Jarka, Odvojka u ulici Ante Starčevića i ratarskoj ulici, platit će se iz proračuna općine Lipovljani.

Nakon završenog asfaltiranja Fratrovog Jarka i odvojka Ante Starčevića, asfalteri ‘Strabaga’, položit će nosivi sloj asfalta u Ratarskoj ulici.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

ODRŽANA SKUPŠTINA VZO LIPOVLJANI

Na području djelovanja Vatrogasne zajednice općine Lipovljani tijekom 2023. godine, zabilježene su ukupno 454 intervencije. Požarne intervencije imali su DVD Lipovljani –

Skip to content