• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

IZRADA REGISTRA POLJOPRIVREDNIH GOSPODARSTAVA OPĆINE

Poštovani,

            u cilju što kvalitetnijeg iskorištavanja velikih potencijala i potpunijeg definiranja razvoja općine Lipovljani u poljoprivredi i poljoprivrednoj proizvodnji, neophodno je utvrditi raspoložive resurse općine. Poljoprivredne površine zauzimaju 53,2% općine Lipovljani, a jedinstveni registar poljoprivrednih gospodarstava ne postoji niti na razini države, niti županije, niti općine.

 Iz tih razloga Općina pokreće inicijativu za izradu registra poljoprivrednih gospodarstava općine. Smatramo da je popunjavanje priloženog Upitnika od interesa svih vlasnika i korisnika poljoprivrednih gospodarstava.

Zašto ispuniti Upitnik?

  • Zbog kontinuiranog informiranja o natječajima o dodjeli bespovratnih sredstava, donacija, kredita i natječaja Sisačko-moslavačke županije, te ministarstava Vlade RH kao i njenih institucija
  • Zbog održavanja periodičkih sastanaka u cilju planiranja daljnjeg razvoja i primjene novih tehnologija u poljoprivredi uz pomoć savjetodavnih službi, pojedinih ministarstava i institucija Vlade RH te priznatih trgovačkih društava (ekološka proizvodnja voća i povrća, uzgoj industrijske konoplje, razvoj ruralnog turizma, unapređenje plasmana roba i usluga, …)
  • Zbog održavanja izložbenih i sajamskih manifestacija u cilju promocije i prodaje vlastitih proizvoda i usluga
  • Zbog organizacija izbora najboljeg PG svake druge godine
  • Zbog periodičkih dodjela bespovratnih pomoći od strane Općine Lipovljani

Poštovani vlasnici i korisnici OP-ova, nadamo se da prepoznajete interes da zajedničkim aktivnostima unapređujemo poljoprivredu i poljoprivrednu proizvodnju općine Lipovljani.

Za sve dodatne informacije ili eventualne nejasnoće, molimo da se obratite na mail info@lipovljani.hr ili tel. 044 676 004.

S poštovanjem,

                                                                                               Općinski načelnik

                                                                                                NIKOLA HORVAT

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Održana druga akcija darivanja krvi

Druga ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi, održana je u Lipovljanima, u srijedu, 26. lipnja. Krv je darovana za potrebe Hrvatskog zavoda za

Skip to content