• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE U KUTINSKOJ ULICI

U četvrtak, 14. srpnja djelatnici poduzeća ‘Strabag’ završili su dvodnevni rad na asfaltiranju, odnosno na tzv. pojačanom održavanju u Kutinskoj ulici. Tako je potpuno KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAuređeno gotovo 500 metara ceste, između ulice Kralja Tomislava i Naftaplinske ulice.

Kolnik u spomenutom dijelu Kutinske ulice u kojoj je sjedište komunalnog poduzeća ‘Lipkom servisi’ i ‘Lip-kom-a’, bio je u vrlo lošem stanju, uzrokovan izgradnjom kanalizacije, te izgradnjom reciklažnog dvorišta u sklopu kompleksa komunalnog poduzeća.KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA Zato je odlučeno da se veći dio ulice, koji je bio jako oštećen presvuče novim asfaltom i tako omogući veća nosivost kolnika, ali i komforniji i sigurniji promet i mještana tog djela Kutinske, ali i korisnika usluga komunalnih poduzeća.

Posao asfaltiranja ulice u dva sloja, izvršili su radnici ‘Strabaga’. Ulica je u prosjeku široka 4 metra, a novi sloj asfalta pratio je trasu dosadašnjeg asfaltnog kolnika Kutinske ulice.

Cijena obnove asfaltiranja gotovo 500 metara Kutinske ulice je oko 260 tisuća kuna sa PDV-om, a financirani su sredstvima iz općinskog proračuna.

Damir SMETKO

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content