• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Zaštita i očuvanje bijele rode na području Sisačko-moslavačke županije

OBAVIJEST

Javna ustanova za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Sisačko-moslavačke županije poziva Vas da se uključite u projekt zaštite i očuvanja biološke i krajobrazne raznolikosti koji se provodi u suradnji s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost

“Zaštita i očuvanje bijele rode (Ciconia ciconia)”

na području Sisačko-moslavačke županije

u 2015. godini i ostvarite naknadu od 700,00 kuna po gnijezdu rode

Ukoliko na krovu stambenog ili gospodarskog objekta kojem ste Vi vlasnik ili korisnik imate gnijezdo rode možete dobiti naknadu u iznosu od

700,00 kuna po gnijezdu. Naknada služi za očuvanje gnijezda bijele rode na  objektima  u Sisačko-moslavačkoj  županiji  na kojima  se to  gnijezdo nalazi.

Sve vlasnike odnosno korisnike objekata s područja Sisačko­ moslavačke županije na kojima se nalaze gnijezda bijelih roda molimo da se najkasnije do 10. srpnja 2015. godine (od 8,00 do 15,00 sati) jave na broj  telefona  044/679-122,  679129  ili  na  e-mail  jupriroda.smz@sk.t­ com.hr   ili da potrebnu  dokumentaciju (OIB, IBAN, br. tekućeg  računa, kopija vlasničkog lista) za ostvarivanje naknade pošalju ili osobno dostave na adresu:

Javna ustanova za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima

Sisačko-moslavačke županije

Sisačka bb, 44317 Popovača

Detaljne informacije o projektu “Zaštita i očuvanje  bijele rode (Ciconia ciconia)” na  području  Sisačko-moslavačke  županije  u  2015. godini kao i popis potrebne dokumentacije za ostvarivanje naknade možete pogledati na Internet stranici Javne ustanove za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Sisačko-moslavačke županije:

www.zastita-prirode-smz.hr.

Obavijest-Zaštita i očuvanje bijele rode

1-rode

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content