• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

VRLO USPJEŠNA GODINA ZA SVE EKIPE NK ‘STARI GRADA’ IZ KRALJEVE VELIKE

Nogometni klub ‘Stari Grad’ iz Kraljeve Velike održao je u subotu, 13. veljače izvanrednu izbornu godišnju Skupštinu na kojoj je izabrano novo čelništvo ove vrlo uspješne sportske udruge. Za predsjednika kluba izabran je Željko Sijarto, dugogodišnji član i nogometaš ‘Starog Grada’, a izabrani su i novi članovi Izvršnog odbora kluba.

Ovogodišnju, 28. godišnju Skupštinu vodio je Robert Mladić, dosadašnji uspješni predsjednik ‘Starog Grada’, koji je predložio dnevni red i podnio izvješće o radu. O vrlo uspješnoj natjecateljskoj godini izvješća su podnijeli treneri seniorskih, juniorskih, pionirskih i veteranskih ekipa Siniša Varga i Željko Sijarto, a blagajničko izvješće, u ime knjigovodstvenog servisa, pročitao je Robert Mladić.

Prošla godina, prema iznesenim izvješćima, bila je vrlo uspješna godina za natjecateljske ekipe ‘Starog Grada’, koji se uspješno natječe u 2. županijskoj nogometnoj ligi. Vrlo su uspješni bili i najmlađi nogometaši iz Kraljeve Velike koji su u pionirskoj konkurenciji osvojili 1. mjesto, a tek nešto slabiji s ostvarenim rezultatima su juniorska i veteranska ekipa. Uspješno se radilo i na uređenju i održavanju sportskog parka na Urjama, te u organiziranju nogometnih turnira.

U protekloj godini troškovi natjecanja i održavanja igrališta iznosili su 47.378 kuna, a sredstva su uglavnom dobivena iz općinskog proračuna. Toliko, pa i malo više, ukupno 54.000 kuna, trebat će im i u ovoj godini da bi mogli uspješno igrati u svim kategorijama.

Na Skupštini je bilo prisutno 57 od 96 članova pa su sve odluke punovažne, a izvješća su prihvaćena bez rasprave, uz odobravanje prisutnih. Zbog drugih obveza, godinu dana prije isteka mandata, dosadašnje vodstvo kluba dobilo je razrješnicu, a izabrani su novi članovi Izvršnog i Nadzornog odbora NK ‘Stari Grad’.

Za predsjednika je izabran Željko Sijarto, dugogodišnji član i igrač kluba, a za tajnika Vlado Mošunjac. Zamjenici predsjednika su Josip Kovačević i Pavao Mošunjac, a za blagajnika je izabran Zoran Kokolek. Osim njih u Izvršni odbor izabrani su: Siniša Varga, Matija Sijarto, Denis Kovačević, Goran Imenjak, Ante Lovrić, Tihomir Tomić i Dragan Divić. U Nadzorni odbor izabrani su: Igor Softa, Ivica Mihinac i Antun Mareković.

U ime gostiju, na novom vodstvu kluba Kraljevčanima je čestitao Mladen Dodigović, tajnik Nogometnog središta Novska, koji je ujedno istaknuo i dobru suradnju kluba i središta. Čestitao im je i Zvonko Andrilović, predsjednik MO Kraljeva Velika, Mladen Martinovski, predsjednik ŠNK ‘Slavonac’ iz Lipovljana, Katica Aust, u ime udruge žena, a čestitkama se pridružio i Mario Ribar, načelnik općine Lipovljani.

– Najsvjetlija točka nogometa općine Lipovljani je ovaj nogometni klub u Kraljevoj Velikoj, i to je tako već godinama. Zahvaljujem, dosadašnjem vodstvu i Robertu Mladiću na uspješnom vođenju kluba i na svim postignutim sportskim rezultatima, a čvrsto vjerujem i da ćemo s novim čelništvom imati dobru suradnju. Uspješan rad nogometnog kluba ‘Stari Grad’ financijski je pratila općina Lipovljani, ali zato jer su to igrači i vodstvo i članovi kluba zaslužili svojim zalaganjem, ostvarenim rezultatima i svojim bezrezervnim radom za dobrobit kluba. Čestitam vam na tome i želim uspješnu i ovu godinu, a općina će Vas u Vašem radu pratiti i nadalje – naglasio je u svom obraćanju prisutnim članovima ‘Starog Grada’, Mario Ribar, načelnik općine Lipovljani.

Potaknuti uspješnim rezultatima, ove godine žele još više djece i mladih uključiti u članstvo kluba. Animiranje najmlađih za igranje nogometa u NK ‘Stari Grad’ započet će već s prvim sunčanijim danima, kako bi godina bila još uspješnija.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content