• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

VIJEĆNICI ĆE RASPRAVLJATI O IZVJEŠĆIMA O RADU U PROTEKLOJ GODINI

Sjednica Općinskog vijeća općine Lipovljani, 19. po redu, sazvana je za utorak, 24. svibnja s početkom u 19 sati. Vijećnicima je pripremljen dnevni red od 15 točaka, a većina dnevnog reda odnosi se na podnošenje izvješća o radu i financijskom poslovanju za proteklu godinu općinskog Proračuna i općinskih ustanova.

Tako će, nakon usvajanja zapisnika s 18. sjednice i aktualnog sata, rasprava na sjednici započeti s podnošenjem godišnjeg izvješća o izvršenju općinskog Proračuna općine Lipovljani i Plana razvojnih programa u 2015. godini. Nakon njega nastavit će se izvješća o izvršenju Programa gradnje objekata, te gradnje i održavanja komunalne infrastrukture u prošloj godini. Podnijet će se i izvješće o utrošku sredstava za zadržavanje nezakonito izgrađenih zgrada oprihodovanih tijekom prošle godine.

Potom slijede izvješće o poslovanju Dječjeg vrtića u Lipovljanima u prošloj godini i Plan upisa djece u vrtić za 2016/2017. godinu. Općinski vijećnici će raspravljati o izvješću o radu i financijskom poslovanju Narodne knjižnice i čitaonice u Lipovljanima, u prvoj godini njenog samostalnog rada, te o prijedlogu davanja suglasnosti Vodovodu d.o.o. Novska za povećanje temeljnog kapitala.

Sazvana 19. sjednica Općinskog vijeća općine Lipovljani završit će imenovanjem Nadzornog odbora ‘Lipkom servisa’, te imenovanjem sudaca porotnika i porotnika za mladež u Županijskom sudu u Sisku. Osim, ako na samoj sjednici u dnevni red ne uvrste još koju tema za raspravu i usvajanje.

Damir SMETKO

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content