• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Uz program obilježavanja Dana općine Lipovljani, koji se slavi na blagdan sv. Josipa, i predstojeći blagdan Uskrsa,  Udruga umirovljenika općine Lipovljani i Kulturno prosvjetno društvo ‘Karpati’ iz Lipovljana, u četvrtak, 17. ožujka pripremili su, i zajedno postavili, veliku pisanicu u parku u centru Lipovljana. Velika pisanica je prvi puta u parku postavljena lani, a ove godine je dodatno obogaćena gnijezdom i već pripremljenim pisanicama.

Desetak članova Udruge umirovljenika i isto tolika članova KPD ‘Karpati’ sudjelovalo je u pripremi i dovozu pisanice, njenom postavljanju i uređenju u lipovljanskom parku. Nakon postavljanja velike pisanice, te novih ukrasa uz nju, postavljena je ograda, a Miro Horvat, predsjednik Udruge umirovljenika općine Lipovljani zahvalio se svima na uloženom trudu, i realizaciji ideje ukrašavanja lipovljanskog parka pred Dan općine i Uskrs. Na kraju je pozvao sve na radionici pisanja i bojanja jaja, odnosno pisanica, u utorak, u dopodnevnim satima.

Za inicijativu uređenja parka i realizaciju kroz veliku pisanicu i ostale ukrase, članovima Udruge umirovljenika općine Lipovljani i članovima ‘Karpata’, zahvalio se Mario Ribar, načelnik općine Lipovljani, istaknuvši veliki doprinos tih dvaju udruga u društvenom životu Lipovljana.

Među prvima, koji su došli vidjeti postavljenu veliku pisanicu u parku, bili su polaznici vrtića ‘Iskrica’. Pisanice i ostale prigodne ukrase sa velikim su zanimanjem razgledavali.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content