• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

UZ OBILJEŽAVANJE DANA ŠKOLE, O SURADNJI I ZAJEDNIŠTVU PROGOVORILI SVI UČENICI KROZ RADIONICE

Zajedničkim raznovrsnim radionicama i druženjem učenika različitih dobnih skupina, Osnovna škola Josipa Kozarca iz Lipovljana, u petak, 18. ožujka obilježila je Dan škole, koji se slavi na dan rođenja Josipa Kozarca, šumara i književnika. Dan škole obilježen je u okviru programa obilježavanja blagdan sv. Josipa, te Dana općine i župe Lipovljani.

Po tri školska sata sudjelovali su svi učenici lipovljanske Osnovne škole na zajedničkim radionicama, čija je tema bila suradnja i zajedništvo. Svaka grupa je na tu temu radila izabrane programe, napravila je i plakat o tom radu, a na kraju su sve grupe u jednosatnom programu na otvorenom satu prikazale javno što za njih, među ostalim, znači povjerenje i zajedništvo.

Tako su, tijekom prezentacije svog rada, svi učenici Osnovne škole mogli javno nastupiti pred drugima, pokazati svoj rad i svoja razmišljanja. Njihov rad pratili su učitelji, ravnateljica škole Mirjana Faltis i Mario Ribar, načelnik općine Lipovljani, koji im je tom prilikom čestitao Dan škole i s zanimanjem pogledao sva predstavljanja 15-tak različitih dobnih grupa, koje su na isto toliko različitih načina progovorile o zajedništvu i suradnji. Bogatstvo prikaza, u kojima je bilo pjesme, plesa, ali i priča i želja pokazuje da je ideja projektnog dana uspjela.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content