• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

UPISI U STRUČNI I SPECIJALISTIČKI ONLINE STUDIJ

Prvi akreditirani online programi u Hrvatskoj

INFO DAN ZA UPISE U ONLINE STRUČNI STUDIJ EKONOMIJA PODUZETNIŠTVA I ONLINE SPECIJALISTIČKI STUDIJ MANAGEMENT MALIH I SREDNJIH PODUZEĆA ODRŽATI ĆE SE U PETAK 22.05.2015. GODINE U GRADSKOJ VIJEĆNICI GRADA NOVSKE U 15:00 SATI.

  •         JEDAN OD POTENCIJALNIH POLAZNIKA DOBITI ĆE DODATNI POPUST OD 5.000,00 KUNA (NAKON SVIH POPUSTA) >> ONI KOJI ISKAŽU INTERES ZA UPISE NAPISAT ĆE SVOJE IME I PREZIME. TA IMENA ĆEMO STAVITI U KUTIJU I NASUMICE IZVUĆI JEDNO IME KOJE ĆE DOBITI DODATNI POPUST OD 5.000,00 KUNA ZA UPIS U PRVU GODINU (BILO KOJEG) STUDIJA.
  •         GRAD NOVSKA  JE DOGOVORIO 10% POPUSTA ZA POLAZNIKE (TEMELJEM SPORAZUMA)
  •         NA INFO DANU, SVI POTENCIJALNI POLAZNICI ĆE DOBITI SVE POTREBNE INFORMACIJE ZA DONOŠENJE ODLUKE ZA UPIS I TERMINE PRIJEMNOG ISPITA (ESEJ I MOTIVACIJSKI INTERVJU) KOJI ĆE SE ODRŽATI U NOVSKOJ.

 

ONLINE BILO GDJE I BILO KAD:

ONLINE nastava odvija se kompletno po rasporedu koji je dizajnirao student – na bilo kojoj lokaciji gdje ima pristup Internetu (ured, dnevni boravak, kuhinja, zrakoplov, plaža), 24 sata/7dana u tjednu/365 dana u godini. Studentu je omogućen pristup snimljenim predavanjima, video prezentacijama, nastavnim materijalima i mogućnost online komunikacije sa ostalim studentima.

 

ONLINE U REALNOM VREMENU:

ONLINE nastava u realnom vremenu (uživo) odvija se radnim danom u popodnevnim satima. Mentor/nastavnik i student imaju međusobnu dvosmjernu interakciju u „realnom vremenu“ putem video konferencije ili web konferencije, skypea ili telefonski. Iako su mentor/nastavnik i studenti geografski razdvojeni, njihova komunikacija (predavanje, pitanja/odgovori, interakcija s ostalim studentima itd.) odvija se u virtualnoj učionici (kao u klasičnoj učionici) zahvaljujući interaktivnom komunikacijskom sustavu koji povezuje studente, resurse i mentora/nastavnika.

 

Visoka škola Nikola Šubić Zrinski, Zagreb, pored redovnih i izvanrednih studija nudi ONLINE UČENJE NA DALJINU za prijediplomski stručni studijski program EKONOMIJA PODUZETNIŠTVA i specijalistički diplomski stručni studij MANAGEMENT MALIH I SREDNJIH PODUZEĆA.

ONLINE UČENJE NA DALJINU odnosi se na posebno online okruženje gdje se poučavanje i učenje odvija uz pomoć računala kao medija za komuniciranje. Online učenje na daljinu može biti sinkrono (ONLINE U REALNOM VREMENU) i asinkrono (ONLINE BILO GDJE I BILO KAD).  Ključna prednost online učenja na daljinu je mogućnost izbora „kada“ i „gdje“ učiti. Online učenje na daljinu je velika prilika za pojedince koji imaju ograničene obrazovne resurse, posao i obitelj, a žele fleksibilno visoko obrazovanje na lokaciji gdje žive i rade.

UPISI U STRUČNI I SPECIJALISTIČKI ONLINE STUDIJ.pdf

1-upisi online

 

1-1 1-2

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content