• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

U KRALJEVOJ VELIKOJ POVREMENO SE SNIMAJU SCENE ZA BUDUĆU TELEVIZIJSKU SERIJU NOVE TV

Dvije, tri obiteljske kuće i njihova dvorišta u Kraljevoj Velikoj postale su nedavno ‘filmski set’, odnosno mjesta gdje se snima nova televizijska serija, koja će se od jeseni početi prikazivati na Novoj TV. To je bio povod i da Mario Ribar, načelnik općine Lipovljani, i njegovi suradnici iz mjesnog odbora Kraljeve Velike, održe kraći radni dogovor s članovima produkcijskog tima serije.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERARadni dogovor održan je u vijećnici, u petak, 1. srpnja, kada je po četvrti put organizirano snimanje na lokacijama u Kraljevoj Velikoj, koja u novoj seriji predstavlja slavonsko selo sa širokim putom, odnosno šorom. Neka vanjska događanja, eksterijeri u seriji, bit će tako snimljena i u Kraljevoj Velikoj, dok se događanja u zatvorenom prostoru, odnosno interijeru, snimaju uglavnom na setu u Zagrebu, gdje je na prostoru Velesajma izgrađen čitav set za novu seriju.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAŠto se to događa u Kraljevoj Velikoj, od početka snimanja u travnju, zanima stanovnike tog naselja? Mnogi su već saznali da se radi o snimanju nove televizijske serije, što članovi snimateljske ekipe nisu ni tajili, ali što se u noj događa, kakva je radnja tek se nagađa. Iako je već poznato da ćemo u novoj dramskoj seriji Nove TV gledati poznate glumce poput Milana Štrljića, Jana Kerekeša, Matka Knešaureka, Ecije Ojdanić, Helene Buljan, Marka Torjanca, Duška Valentića, Roberta Kurbaše, Dijane Vidušin, Hrvoja Barišića, Petre Dugandžić i dr., više detalja o novom KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAtelevizijskom projektu doznat će se tek nešto kasnije jer serija kreće od jeseni. Radi se o dramskoj seriji s više nastavaka, te možemo pretpostaviti da će se snimanje serije u Kraljevoj Velikoj nastaviti i tijekom jeseni i zime.

Nova TV serija u kojoj ćemo gledati i kadrove iz Kraljeve Velike, vjerojatno će se emitirati pod nazivom ‘Zlatni dvori’. Za sada je, tijekom snimanja u Kraljevoj Velikoj, sve išlo bez problema i prema planu, a članovi produkcijskog tima ističu susretljivost domaćina. Članovi mjesnog odbora Kraljeve Velike, Zvonko Andrilović i Ljiljana Tomić,KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA jako su ponosni što je baš Kraljeva Velika izabrana za televizijsko snimanje i spremni su snimateljskoj ekipi tijekom boravka u Kraljevoj Velikoj pripomoći u svakom trenutku.

Ljepota okoliša, čistoća i raznolikost, te tradicijski štih lijepe i mirne sredine, velika su prednost općine Lipovljani, čiji stanovnici bi te izvrsnosti trebali više koristiti za turističku ponudu. Raduje i da je ta ljepota Kraljeve Velike prepoznata od produkcijske ekipe Nove TV, pa će sadašnji izgled Kraljeve Velike ostati trajno zabilježen u televizijskoj produkciji.

Damir SMETKO

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content