• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

SVEČANO URUČENE SVJEDODŽBE UČENICIMA OSMOG RAZREDA

Za sve učenike 8. razreda, u Osnovnoj školi Josipa Kozarca u Lipovljanima, u petak, 26. lipnja pripremljena je završna priredba. Na njoj su im uručene svjedodžbe o završenoj osnovnoj školi, koje će im poslužiti za dalji upis u neku od srednjih škola.

Na završnoj priredbi učenici, učitelji i roditelji prisjetili su se njihovog cjelokupnog školovanja, od prvog razreda osnovne škole. Prisjetili su se većine važnih trenutaka u tom 8-godišnjem razdoblju, kroz fotografije, smiješne zgode i nestašluke, ili kroz video uradak o zbivanjima u razredu.

Emotivnim govorom u kojem im je zaželjela puno uspjeha u životu, od osmaša se oprostila i Mirjana Faltis, ravnateljica Osnovne škole,

a čestitkama na ostvarenom uspjehu i najboljim željama u daljem školovanju i životu, pridružio se i Tomislav  Lukić, zamjenik općinskog načelnika općine Lipovljani. U ime razrednika osmih razreda, od svojih učenika oprostila se učiteljica Verica Razum Hrmo.

Kao i dosadašnjih godina, škola je nagradila najbolje učenike. Tako je 10-ro učenika nagrađeno vrijednim knjigama jer su sve razrede završili s odličnim uspjehom, a troje od njih je još dodatno nagrađeno je su sve razrede osnovne škole završili s prosjekom ocjena 5,0. Potom su uručene i svjedodžbe o završenom 8. razredu. Primilo ih je 45 učenika, od 52 koliko ih je pohađalo završni razred osnovne škole u Lipovljanima. Na uspjehu su im čestitale razrednice.

Za sve učenike završenog 8. razreda, i njihove roditelje, započinju stresni dani upisa u željenu srednju školu. Ove godine prijave se, po prvi puta, obavljaju putem interneta, a svaki se učenik može prijaviti u najviše 6 srednjih škola, a nakon toga odabrati i upisati određenu srednju školu, čiji se upis temelji na ostvarenom rezultatu u dosadašnjem osnovnoškolskom obrazovanju.         (Damir SMETKO)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content