• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

SVEČANO OBILJEŽEN ‘EKO DAN’ U OSNOVNOJ ŠKOLI U LIPOVLJANIMA

U Osnovnoj školi Josipa Kozarca u Lipovljanima, u ponedjeljak, 6. lipnja održan je ‘Eko dan’, svečanost obnavljanja statusa međunarodne ‘Eko-škole’ u okviru čijeg programa lipovljanska Osnovna škola djeluje 6 godina. Za ‘Eko dan’ pripremljen je bogat program KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAučenika škole, nakon čega je svečano podignuta Zelena zastave ‘Eko-škole’.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAO programu ‘Eko-škole’, brige za okoliš i odgajanje učenika u skladu s ekološkim standardima i potrebama današnjice, okupljenima je, u pozdravnom govoru, izložila Mirjana Faltis, ravnateljica OŠ u Lipovljanima. Čestitke na obnavljanju statusa i trudu na ekološkom obrazovanju učenika uputila je i Anka Doležal, predsjednica Općinskog vijeća općine Lipovljani koja je nazočne na ‘Eko danu’ pozdravila i u ime Marija Ribara, načelnika općine Lipovljani. Istakla je kako Općina Lipovljani svake godine iz svog KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAproračuna podupire Osnovnu školu i njezine ekološke programe i projekte, a tako će biti i ubuduće.

Zadovoljstvo ‘Eko-školom’ u svom obraćanju izrazio je i Vedran Mihaljević, zamjenik gradonačelnika grada Novska, čestitajući svim učenicima i djelatnicima Osnovne škole njihov ‘Eko-dan’.KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Na svečanosti uz ‘Eko dan’, predstavljeni su ostvareni uspjesi tijekom školske godine 2015./16. koja je pri kraju. Bila je to prilika i da se lijepim poklonima nagrade najbolji učenici.

Nagrađeni su: Hrvoje Lukšić, 8. razred, Josipa Debeljak, 7. razred, Ivan Milinović, 8. razred, Matea Dujić, 8. razred, KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERADorotea Horvat, 8. razred, te učenici područne škole iz Piljenica: Marin Mujanić, Emilija Vrapček, Luka Prikratki, Leona Golubić, Viktorija Toš, Ivan Buneta, Ivan Herceg, Gabriel Lenička i Antun Mujanić.

Za te ostvarene uspjehe učenika, prigodno su nagrađene i učiteljice, mentorice nagrađenih učenika. Nagrađene su: Valentina Jugović, učiteljica prirode i biologije, Katica Stjepanek Jandrić, učiteljica fizike, Verica Razum Hrmo, učiteljica vjeronauka, Anka Doležal, učiteljica hrvatskog jezika, Tomislava Franić, učiteljica likovne KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAkulture i Tatjana Dlouhi, učiteljica iz područne škole u Piljenicama i voditeljica iznimno uspješne dramske skupine.

Na kraju su uručene i posebne nagrade. Nagrađena je Ivana Babić, kao najuspješnija sportašica škole, Florijan Rožić, kao najuspješniji sportaš, Matea Dujić, kao najučenica godine i Ivan Milinović, kao najučenik godine. Mirjana Faltis, ravnateljica škole, predala je svima poklone i čestitala na postignutim uspjesima.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA‘Eko dan’ Osnovne škole Josipa Kozarca u Lipovljanima nastavljen je bogatim programom učenika škole s glazbenim i plesnim točkama. Na kraju svečanosti, svi su bili nazočni obnovi statusa ‘Eko-škole’ i podizanju Zelene zastave. Ove godine podigli su je Anka Doležal, predsjednica Općinskog vijeća i Vedran Mihaljević, zamjenik gradonačelnika grada Novska.

 

Damir SMETKO

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content