• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Poziv za sudjelovanje – u (PPS destinaciji)

Projekt razvoja i plasmana turističkih proizvoda u pred i posezoni po destinacijama (PPS destinacije)

S ciljem poticanja razvoja atraktivne i konkurentne destinacijske ponude s dodanom vrijednošću u razdoblju pred i posezone (PPS razdoblje), Hrvatska turistička zajednica je u srpnju 2014. pokrenula projekt „Hrvatska 365“. Lipovljani  se nalazi među destinacijama koje su na temelju dostavljene kandidature, izabrane od strane Povjerenstva HTZ-a za realizaciju navedenog projekta uz dodjelu oznake PPS destinacije (pred i posezona).

Uvjeti za ulazak u projekt i dodjelu oznake PPS destinacije su osim dostupnosti ciljanim geo tržištima do 6 sati trajanja putovanja, raspoloživost tj. poslovna aktivnost određenog učešća smještajnih kapaciteta , ugostiteljskih objekata i ostalih popratnih turističkih i javnih sadržaja i usluga destinacije u periodu pred i posezone , a u našem slučaju cijele godine jer smo destinacija sa cjelogodišnjim poslovanjem.

Za navedeno razdoblje posebno će se razvijati i promovirati turistički proizvodi: kultura i povijest te ekološki turizam. Za razvoj i promociju navedenih proizvoda u destinaciji, biti će zaduženi proizvodni timovi koji će se formirati iz redova sudionika u projektu PPS destinacije – Hrvatska 365.

Ukoliko se bavite turističkom i ugostiteljskom djelatnošću kojom realizirate poslovnu aktivnost u navedenom PPS razdoblju na području djelovanja osnivača (Sisak, Petrinja, Kutina, Hrvatska Kostajnica, Popovača, Glina, Topusko, Gvozd, Lipovljani, Jasenovac, Novska i Lekenik) i ukoliko želite biti sudionik u projektu PPS destinacije „Hrvatska 365“, molimo vas da nam se javite direktno u ured Turističke zajednice općine Lipovljani , najkasnije do 01.06.2015. Prijave koje stignu nakon tog roka neće se uzeti u obzir. Više informacija na komunalni.referent@lipovljani.hr  ili na brojeve telefona: 044 635 604, 044 676 004.

Obrazac za popunu nalazi se ovdje.

pps_prilog_iii_obrazac_izjava_1

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content