• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

POZIV NA EDUKATIVNI SUSRET „ZAŠTITA OSOBA TREĆE ŽIVOTNE DOBI“

Zaštita osoba treće životne dobi

Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ i Policijska uprava Sisačko-moslavačka organiziraju preventivni edukativni susret pod nazivom „Zaštita osoba treće životne dobi“ koju će voditi vanjska stručna suradnica PU Sisačko-moslavačke, dr. sc. Daša Poredoš Lavor, koja je i predstavnica Građanske inicijative „Moj grad Sisak, te policijski službenici za prevenciju Slavko Jerković i Srećko Pejnović.

Na susretu bit će riječi o osobitostima života osoba starije životne dobi, životnim gubicima i rizicima koji posredno ili neposredno mogu ugroziti dostojanstvo i kvalitetnu života starijih osoba, zaštiti od prijevara, štetnih imovinskih ugovora, te dostupnim izvorima podrške u zajednici.

Susret će se održati u utorak, 15. svibnja 2018. godine u Narodnoj knjižnici i čitaonici Lipovljani (Trg hrvatskih branitelja 14) s početkom u 9.30 sati. Umirovljenici i svi zainteresirani za ovu temu dobro su došli.

Navedena aktivnost dio je projekta „Informirana zajednica – primarna prevencija nasilja nad starijim osobama“ kojeg provodi Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“,  financiran je sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a sufinanciran sredstvima Grada Siska. Partneri na projektu su Općina Hrvatska Dubica i Općina Lekenik. Projekt se provodi uz podršku suradnika i zajednice tijekom cijele 2018. godine.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content