• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

POTPISAN SPORAZUM O STRUČNOJ SURADNJI IZMEĐU OPĆINE LIPOVLJANI I OBRAZOVNE GRUPE ZRINSKI IZ ZAGREBA

Sporazum o obrazovnoj, znanstveno-istraživačkoj, stručnoj i tehničkoj suradnji između Općine Lipovljani i Obrazovne grupe Zrinski, u utorak, 7. lipnja potpisali su Mario Ribar, KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAnačelnik općine Lipovljani i  Vitomir Tafra, predsjednik Upravnog vijeća Obrazovne grupe Zrinski iz Zagreba. Potpisivanju Sporazuma o suradnji, potpisanom u Narodnoj knjižnici i čitaonici Lipovljani, još su bili prisutni Marica Tisaj, ravnateljica lipovljanske knjižnice i Ivica Katavić, dekan Visoke škole Nikola Šubić Zrinski, koja radi u  okviru ove Obrazovne grupe.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAPotpisani sporazum između općine Lipovljani i Obrazovne grupe Zrinski ima za cilj sudjelovanje u kreiranju, pripremi i realizaciji različitih razvojnih projekata, u svrhu daljeg razvoja i podizanja razvojnih potencijala kod stanovnika općine Lipovljani. Posebno se to odnosi na partnerstvo u pokretanju visokog obrazovanja kod stanovnika općine Lipovljani i partnerstva u pripremi i izradi stručnih projekata i akcija u svrhu poduzetničkog razvoja.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAPrije potpisivanja sporazuma, Ivica Katavić, dekan Visoke škole Nikola Šubić Zrinski, za 20-tak mlađih stanovnika općine Lipovljani, u Narodnoj knjižnici i čitaonici, prezentirao je mogućnosti online studiranja. Predstavio je sve obrazovne mogućnosti Obrazovne grupe Zrinski, a posebno je izložio program i mogućnosti online studiranja od kuće, putem računala i interneta. Studiranje na Visokoj školi Zrinski iz Zagreba plaća sam student, a kako bi olakšali plaćanje, uz Sporazum o suradnji između Općine Lipovljani i Obrazovne grupe, potpisan je i dodatak sporazuma. Po njemu se svim studentima odobrava 10% popusta kod plaćanja studiranja, zbog zajedničke suradnje Općine i Obrazovne grupe.

Svi zainteresirani promotivne materijale mogu pogledati u Narodnoj knjižnici i čitaonici u Lipovljanima.

Damir SMETKO

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content