• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

ODRŽANA IZVANREDNA SKUPŠTINA NOGOMETNOG KLUBA ‘SLAVONAC’

Zbog izuzetno loše sezone, loših rezultata, zbog malog odziva igrača na utakmice i raznih problema, posebno s igračima seniorske ekipe, te ispadanja u niži rang natjecanja, članovi Uprave ŠNK ‘Slavonac’ iz Lipovljana podnijeli su ostavke. Stoga je u subotu, 16. srpnja održana izvanredna Skupština nogometnog kluba iz Lipovljana, na kojoj je izabran novi predsjednik nogometnog kluba, te novi članovi Izvršnog i Nadzornog odbora kluba.

Na čelo ŠNK ‘Slavonac’, za novog predsjednika izabran je Dalibor Nerlović, nogometni veteran ‘Slavonca’, koji je već bio predsjednik kluba. Za prvog dopredsjednika izabran je Radovan Miško, također nogometni veteran kluba, a za drugog dopredsjednika Nikola Horvat, aktivni nogometaš seniorske ekipe. Za blagajnika je

izabran Milenko Liščinski, a za tajnika (i likvidatora) kluba Ivica Maletić.

Osim članova na dužnosti, u Izvršni odbor ŠNK ‘Slavonaca’ izabrani su još: Darko Miško, Željko Pogačić, Vedran Duda, Danilo Herić, Josip Krajči, Mihael Topić, Igor Hadžinski, Antonio Bilandžija i Marko Štavalj, kao članovi odbora.

U Nadzorno odbor kluba izabrani su: Robert Mladić, kao predsjednik odbora, te Neven Žabek i Tomislav Dudaš, kao članovi odbora.

Izvanrednu Skupštinu ŠNK ‘Slavonac’ iz Lipovljana vodio je Mladen Martinovski, dosadašnji predsjednik kluba u ostavci, uz članove Radovana Miško i Željka Pogačića, a zapisničar je bio Ivica Maletić. Na Skupštini se okupio velik broj članova kojima je stalo da klub nastavi s radom i igranjem.

Uz iznošenje problema oko slabog odziva igrača, posebno domaćih, na aktivniji rad u klubu, a posebno oko igranje na prvenstvenim utakmicama, čulo se i da klub posluje bez gubitaka i dugovanja, i da se želi osigurati rad najmlađim nogometašima uključenim u članstvo kluba. Stoga će nova uprava ‘Slavonca’ prioritet usmjeriti na rad s najmlađima. ‘Slavonac’ ima više ekipa mladih uzrasta, od prstića do juniora, s kojima se želi natjecati u Nogometnom središtu Sisak. Seniorska ekipa slijedeće sezone, koja će započeti krajem kolovoza, igrat će rang niže od dosadašnje, u 2. županijskoj nogometnoj ligi, Nogometno središte Novska.

Uprava će, naglašeno je na izvanrednoj Skupštini, pripremiti i izmjenu klupskog Statuta s ciljem povećavanja članova Izvršnog odbora, najviše do 13 članova, kako bi rad kluba bio što bolji. Seniorska ekipa mora se popuniti s novim igračima, s kojima se očekuju bolji rezultati i plasman kluba u gornjem dijelu tablice 2. ŽNL.

Na izvanrednoj Skupštini kluba bio je i Mario Ribar, načelnik općine Lipovljani, koji je čestitao novoj upravi na izboru i zaželio bolji rad i puno bolje rezultate u novoj sezoni. Pozdravio je i orijentaciju kluba na vlastite igrače i okretanje k radu s najmlađim ekipama, koji će postupno donijeti i bolju budućnost ‘Slavoncu’.

Damir SMETKO

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content