• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

ODIGRAN MEMORIJALNI TURNIR ZORISLAV PROTRKA

Nakon nekoliko godina ŠNK Slavonac iz Lipovljana, ponovno je obnovio organizciju malonogometnog turnira na spomen prerano preminulog člana kluba, ujedno i hrvatskog branitelja Zorislava Protrke. Ove godine turnir je organiziran u subotu i nedjelju, 5. i 6. ožujka, ali s najmlađim ekipama, limačima i pionirima, a memorijalni turnir održan je u Školskoj sportskoj dvorani u Lipovljanima.

Memorijalni malonogometni turnir u subotu su odigrali limači nogometnih klubova: Sokol iz Rajića, Libertas iz Novske, Mladost iz Repušnice i domaći limači Slavonac iz Lipovljana. Igrali su svaka ekipa sa svakom, a najbolji su bili limači Libertasa iz Novske.

Rezultati utakmica limača u subotu, 5. ožujka: NK Slavonac – NK Mladost, Repušnica 1:1, Sokol, Rajić – Libertas  0:6, Slavonac – Sokol 1:3, Libertas – Mladost 4:1, Slavonac – Libertas  0:5 i Sokol – Mladost 0:5. Poredak ekipa je slijedeći: Libertas, Mladost, Sokol i Slavonac.

Drugog dana, u nedjelju, 6. ožujka, održan je Memorijalni turnir mlađih pionirskih ekipa. Sudjelovalo je 5 ekipa, a rezultati su bili: Slavonac – Stari Grad 0:2, Sokol – Libertas 0:1, Mladost – Slavonac 2:2, Stari Grad – Libertas 0:1, Sokol – Mladost 2:0, Slavonac – Libertas 2:2, Stari Grad – Sokol 0:1, Mladost – Libertas 0:6, Slavonac – Sokol 1:2 i Stari Grad – Mladost 1:1.

Najbolja je bila ekipa mlađih pionira Libertasa iz Novske s 3 pobjede i jednim neriješenim rezultatom, a drugoplasirana je ekipa Sokola iz Rajića s tri pobjede i izgubljenom utakmicom.

Ovogodišnji Memorijalni turnir završen je međusobnom utakmicom veterana Slavonca, koji su prije utakmice položili cvijeće i upalili svijeće kod Velikog križa na lipovljanskom groblju i na grobu preminulog člana Zorislava Protrke. Ovaj turnir organizirat će, prema najavama organizatora, i iduće godine.

Damir SMETKO

01-IMG_20160305_113127 02-snk mladost repusnica 03-nk libertas limaci 04-nk sokol rajic limaci 05-snk slavonac limaci

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content