• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

NOGOMETNI VETERANI IZ STARE I NOVE SUBOCKE OSVOJILI TURNIR U LIPOVLJANIMA

U veteranskom dijelu zimskog malonogometnog turnira ‘Lipovljani 2016.’ pobijedila je ekipa ‘Agram life osiguranje’, za koju su igrali nogometni veterani iz Stare i Nove Subocke. U finalnoj utakmici, u nedjelju, 24. siječnja pobijedili su tijesno 5:4 ekipu ‘Pizzeria Palermo’ iz Garešnice, i tako osvojili prvu nagradu i pehar turnira.

U utakmici za 3. mjesto ekipa ‘Krčma Fijaker stari’ iz Bosanke Dubice sa 7:3 pobijedila je ekipu ‘Tramontana’ iz Kutine, prošlogodišnje pobjednike ovog turnira, i tako potvrdila da se zasluženo našla u završnici turnira.

Na ovogodišnjem turniru sudjelovalo je 9 veteranskih ekipa, koje su se natjecale u dvije grupe. Završnicu su izborile najuspješnije ekipe, čiji je finale pokazao da se i među nogometnim veteranima igra jako dobar nogomet, ponekad i s kojim prekršajem previše, ali još uvijek efikasan i lijep nogomet za gledanje. Ubuduće, organizator turnira očekuje još veći broj veteranskih ekipa na turniru i povećanje fonda nagrada.

Za pobjedničku ekipu ‘Agram life osiguranje’ iz Stare i Nove Subocke utakmice su igrali: Marijan Špendić, Damir Bilandžija, Zdravko Bilandžija, Dalibor Bilandžija, Slavko Kirin, Saša Svjatko, Drago Iličić, Mario Brtan, Miroslav Vasik, Dražen Babić i Marijan Duzić.

Drugo mjesto zasluženo je osvojila ekipa ‘Pizzeria Palermo’ iz Garešnice. Za nju su igrali: Mihael Keković, Branislav Karlica, Matija Grgić, Marijan Sovanović, Momir Prodanović, Dubravko Ljevaković, Bojan Žalac, Siniša Klobučar i Mario Milutin.

Tri prvoplasirane ekipe: Agram life osiguranje, Pizzeria Palermo i Krčma Fijaker stari, nagrađeni su novčanim nagradama i peharima organizatora ŠNK ‘Slavonac’, a nagrade im je predao Željko Pogačić.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content