• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

NOGOMETAŠIMA ‘SLAVONCA’ I ‘STAROG GRADA’ PREDSTAVNICI ‘KiK HRVATSKA’ DONIRALI GOTOVO 200 KOMPLETA DRESOVA

Vrlo vrijednu donaciju nogometnih dresova, gotovo 200 kompleta za nogometne ekipe svih uzrasta, uručili su u četvrtak, 2. lipnja predstavnici KiK Hrvatska, čelnicima i KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAnogometašima NK ‘Slavonac’ iz Lipovljana i NK ‘Stari Grad’ iz Kraljeve Velike. Za predstavnike KiK Hrvatska, kraći prijem u vijećnici općine Lipovljani, priredio je i Mario Ribar, općinski načelnik zajedno s Tomislavom Lukšićem, svojim zamjenikom, kako bi im i osobno zahvalio na vrijednoj donaciji darovanoj svim nogometašima općine Lipovljani.

Predstavnici KiK Hrvatska obrazložili su općinskom čelništvu svoju donatorsku akciju ‘Maknimo djecu s ulice!’, koju upravo provode već po treći puta, a u kojoj, najveći europski tekstilni trgovac odjećom, njemački KiK Textilien  hrvatskim nogometnim klubovima donira KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAnogometne dresove za sve uzraste njihovih ekipa. Na akciju se prijavljuju sami klubovi i ekipe, a KiK Hrvatska im poklanja komplete dresova prema iskazanoj potrebi. Tako su NK ‘Slavonac’ donirali 95 kompleta dresova, a NK ‘Stari Grad’ primio je 101 komplet dresova. Dresovi su clima cool, a sadrže gornji i donji dio, štucne, te sportsku torbu po setu momčadi.

Donirane dresove, većina nogometaša oba nogometna kluba općine Lipovljani, odmah je obukla, i iz znaka zahvalnosti fotografirala se zajedno s predstavnicima donatora. KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERANogometaši ‘Slavonac’ to su učinili na malonogometnom igralištu u centru Lipovljana, a nogometaši ‘Starog Grada’ donatore su dočekali na svojem igralištu na Urijama.

Zahvalili su donatorima i pozvali ih na svoje utakmice. Predstavnici KiK Hrvatska pozvani su u Lipovljanima na ‘Lipovljanske susrete’, u čijem će se sportskom programu koristiti donirani dresovi ‘KiK’-a, a u Kraljevoj Velikoj, na predstojeći nogometni turnir za Antunovo, na kom će zaigrati nogometne utakmice u darovanim dresovima.

Donatori su sve njih pozvali na otvorenje Kik-ove trgovina u Kutini, čiji početak rada očekuju sredinom srpnja i poželjeli im puno sportskog uspjeha u novim dresovima.

 

Donator najveće donacije u Hrvatskom nogometu

KiK Textilien, njemački tekstilni lanac i broj 1 u Europi, jedna je od najbrže rastućih tvrtki na ovom području. U ljeto 2011. godine KiK je ušao u Hrvatsku i malo je reći osvojio tržište najbržom ekspanzijom u zemlji. Sada je KiK u svim hrvatskim gradovima, a nedavno je otvorena 72., dok je dugoročni plan preko 100 filijala.

Na pravom mjestu u pravo vrijeme – KiK kupcima nudi zaista sve, od trendy odjeće za cijelu obitelj, nakita i ukrasa, dječjih igračaka, kućnih i ostalih potrepština, pa do modnih dodataka za kućne ljubimce – odlična kvaliteta za nevjerojatno povoljne cijene!

Svakim danom KiK u Hrvatskoj zapošljava nove ljude, a trenutno se ponosi s preko 500 djelatnika. Ova uspješna tvrtka svojom efikasnošću postavlja nove trendove u poslovanju. Hrvatska je u odnosu na druge države u kojima KiK posluje u vrhu poslovanja, samo 2015. godine KiK je u Hrvatskoj ostvario promet od gotovo 34 milijuna €.

Prva poslovnica otvorena je 1994. u njemačkom Düsseldorfu, danas KiK posluje s preko 3.260 filijala diljem Njemačke, Austrije, Češke, Slovenije, Hrvatske, Poljske i Slovačke u kojima zapošljava gotovo 22.000 radnika. Ovo mega poduzeće sa sjedištem u njemačkom Bönen-u, godišnje ostvaruje promet od preko 1,75 milijardi €.

Na njemačkom je KiK skraćenica za „Kunde ist König, što prevedeno znači “kupac je kralj“, a upravo to je i glavni moto ovog tekstilnog lanca. Dođite provjeriti!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content