• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

FINALNOG DANA TURNIRA U LIPOVLJANIMA REVIJALNU UTAKMICU ODIGRAT ĆE NOGOMETAŠICE 1. HRVATSKE MALONOGOMETNE LIGE

U nedjelju, 24. siječnja, završnog dana malonogometnog turnira ‘Lipovljani 2016.’, na turniru će gostovati i ženske nogometne ekipe iz Zagreba i Stupnika, članice 1. hrvatske malonogometne lige za žene. One će, u prisutnosti finalista malonogometnog turnira, odigrati revijalnu utakmicu malog nogometa, u lipovljanskoj sportskoj dvorani.

ŽMNK MC Plus je ženski malonogometni klub iz Stupnika, s vrlo zapaženim rezultatima. Na prošlosezonskom neslužbenom prvenstvu Hrvatske u malom nogometu osvojile su 2. mjesto.

MNK Kozakiv iz Zagreba je klub s višegodišnjom tradicijom, koji je uoči pokretanja Prve HMNL za žene, okupio i svoj ženski sastav. U njihovoj ekipi je veliki broj igračica koje su lani osvojile neslužbeno prvenstvo Hrvatske u malom nogometu.

Ove dvije ženske malonogometne ekipe garancija su odlične utakmice na kojoj se očekuje puno atraktivnih poteza, tijekom predstavljanja ženskog nogometa u Lipovljanima.

Pozivamo gledatelje da u nedjelju, 24. siječnja već od 13 sati prate atraktivne utakmice seniorskih i veteranskih malonogometnih ekipa u borbi za pobjednike zimskog malonogometnog turnira u Lipovljanima, a posebno ih pozivamo da od 18 sati pogledaju,  i uživaju,  u revijalnoj utakmici ponajboljih ženskih malonogometnih ekipa Hrvatske, koje po prvi puta gostuju u Lipovljanima.

2-FullSizeRender(2) 3-IMG_7815

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content