Srijeda, 22 svibnja, 2024
  • +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Događaji u mjesecu kolovozu 2010. godine

Pregled značajnijih događaja na području
Općine Lipovljani u mjesecu kolovozu 2010. godine

KRIMINALITET
Na području općine Lipovljani tijekom mjeseca kolovoza 2010. godine evidentirana su 4 kaznena djela i to 2 iz djelokruga općeg kriminaliteta, te po 1 kazneno djelo iz djelokruga gospodarskog i organiziranog kriminaliteta. 2 kaznena djela koja se odnose na opći kriminalitet su “Izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude” na način što su prijavljene osobe upravljale motornim vozilima iako im je od nadležnog suda izrečena zabrana. Kazneno djelo „Protupravna naplata“ koje spada u organizirani kriminalitet počinjeno je u mjestu Lipovljani, kao i kazneno djelo „Pronevjera“ koje spada u domenu gospodarskog kriminaliteta.

JAVNI RED I MIR
Tijekom mjeseca kolovoza 2010. godine na području općine Lipovljani evidentirano je jedno narušavanja javnog reda i mira i to dana 28.08.2010.godine u parku u središtu mjesta Lipovljani. Radi se o prekršaju iz čl. 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira gdje je počinitelj pod utjecajem alkohola omalovažavao i vrijeđao policijske službenike. Također su evidentirana i 3 prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

PROMET
U mjesecu kolovozu 2010. godine na području općine Lipovljani dogodile su se tri prometne nesreće gdje je u jednoj prometnoj nesreći jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede dok su dvije prometne nesreće za posljedicu imale materijalnu štetu.

Sa poštovanjem,

NAČELNIK

Tomislav Milunić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

OBNOVA HORIZONTALNE SIGNALIZACIJE

Lokalno komunalno poduzeće LIPKOM SERVISI d.o.o. tokom proljeća s tvrtkom Pismorad d.o.o. ugovorilo je izvođenje radova na obnovi i izvođenju horizontalne signalizacije

Skip to content