• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

‘DAN OTVORENIH VRATA’ U DJEČJEM VRTIĆU U LIPOVLJANIMA

Raznovrsnim radionicama s djecom, polaznicima vrtića, stalnim igranjem u dvorištu na otvorenom, te KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA beskrajnim skakanjem na postavljenom toboganu, obilježen je u srijedu, 1. lipnja – Dan vrtića ‘Iskrica’ iz Lipovljana. Na ‘rođendansko slavlje’ u vrtić, stizali su sumještani i gosti, a za sve je ispečena i rođendanska torta.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAVeć pri dolasku u vrtić, u srijedu, 1. lipnja polaznike ove predškolske ustanove u Lipovljanima dočekao je natpis ‘ Sretan rođendan vrtiću’, a u dvorištu, polaznike vrtića čekao je i napuhani tobogan, koji je postavljen u suradnji s DVD-om Lipovljani. Zaigrani dan vrtićanaca, tako je započeo veselo od ranog jutra. ‘Dan otvorenih vrata’, kako su ga nazvali u vrtiću, mogli su iskoristiti svi koji su se željeli upoznati s radom vrtića. Posebno oni koji još ne polaze vrtić, ili oni koji KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAsu prije škole bili u vrtiću.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERATako su polaznike vrtića prvi posjetili, i s njima se poigrali, učenici prvog razreda Osnovne škole Josipa Kozarca, koji su još prošle godine i sami bili polaznici vrtića. Sa ‘starim’ prijateljima odmah su se poigrali, počastili pecivima i sokom. Dan otvorenih vrata obišao je i Mario Ribar, općinski načelnik, koji je svima poklonio košaru slatkiša, čestitajući im tako ‘rođendan’, uz želju za odličnim radom s djecom i u budućnosti.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAZnačajan broj roditelja bio je tijekom ‘Otvorenog dana’ u vrtiću, igrajući se i družeći se sa svom djecom. Sudili su utakmice, gledali igre, a mama Đurđica, čak je vrtićancima poklonila i strašilo za njihov mali vrt, koji im služi za učenje o povrću, sadnji i obradi zemlje.KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA Obišli su ih i Mirjana Faltis, ravnateljica osnovne škole, svi djelatnici Jedinstvenog upravnog odjela Općine Lipovljani, Anka Doležal, predsjednica Općinskog vijeća i ujedno i predsjednica Upravnog odbora vrtića ‘Iskrica’, roditelji s djecom koja se tek spremaju ići u vrtić….

Najveselije je bilo na rezanju rođendanske torte, oko KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAkoje su se okupili svi polaznici lipovljanskog vrtića, odgajateljice i svi gosti.

Veselo je bilo na ‘Otvorenom danu’ Dječjeg vrtića u Lipovljanima. Približava se kraj ove pedagoške godine, koja će završiti, kao i školska godina, 10. lipnja. Slijedi aktivni odmor tijekom ljeta, pa sve ispočetka, s prvim danima rujna u novoj pedagoškoj godini.

 

Damir SMETKO

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content