• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Veselo i zabavno na ‘Ljetu za pet!’

Narodna knjižnica i čitaonica Lipovljani, i ove je godine organizirala ‘Ljeto za pet!’, višesatni program za školsku i predškolsku djecu i njihove roditelje. Zabavni program održan je na otvorenom, u hladu stoljetnog parka, nasuprot zgrade knjižnice, a uz obveznu veselu raspjevanu predstavu, ove godine organizirane su i kreativne radionice.

U petak, 29. srpnja najprije se krenulo s kreativnim radionicama za djecu. Vodili su ih članovi Organizatora bez granica iz Zagreba. Djeca su slikala na pjeni za brijanje ili su izrađivali čipke od konca. Nove vještine brzo su usvojene, a radovi su bili zanimljivi i djeci i odraslima.

A onda su Ivica i Viktor Kolmar, iz Šarenog svijeta, okupili svu djecu ispred oslikanog platna, i uz veselu glazbu i pjesmice odigrali veselu predstavu. ‘Ljeto za pet, uz Šareni svijet’ odigrana je na temu igre i lopte, uz zajedničko pjevanje i ples.

 Veselo ljetno popodne završilo je podjelom sladoleda, najdraže dječje slastice u ljetno vrijeme. Višesatno druženje urodilo je i ove godine zabavom i veseljem za 100-tinjak djece (i za bar još toliko roditelja) iz Lipovljana.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content