• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Uručene svjedodžbe učenicima osmog razreda

U Osnovnoj školi Josipa Kozarca u Lipovljanima, ove školske godine, 8. razred završilo je 30 učenica i učenika. Svjedodžbe o postignutom uspjehu, predane su im na završnoj svečanosti, u četvrtak, 30. lipnja, na kojoj su bili prisutni nastavnici osnovne škole i roditelji “malih maturanata”.

        Osmaši iz Lipovljana, priredili su kraći prigodni program, dodijeljene su nagrade najboljim učenicima, prikazan je video uradak njihovog školovanja kroz osam godina, zahvaljeno je, učiteljicama i učiteljima, koji su ih učili i na kraju, podijeljene su im svjedodžbe s postignutim uspjehom na kraju osnovnoškolskog obrazovanja, kako i se mogli upisati u željene srednje škole.

        Završna svečanost osmaša započela je njihovim predstavljanjem. U kraćim govorima, od ove generacije učenika, oprostili su se, u želju za daljnjim uspjehom, srećom i odabirom željenih zanimanja, Mirjana Faltis, ravnateljica Osnovne škole Josipa Kozarca, Nikola Horvat, načelnik općine Lipovljani i Tomi Rosy, predsjednik školskog vijeća roditelja.

        Učenici su nakon toga zahvalili i svim učiteljima tijekom osnovnoškolskog obrazovanja, uz prigodan poklončić. Najbolje glazenice u generaciji zasvirale su klavijature i violinu.

        Učenicima koji su ostvarili odlične rezultate na natjecanjima, podijeljene su nagrade. Nagrađeni su Jelena Hrmo i Ivan Štrban, koji su sve razrede završili s prosjekom ocjena 5.0, a najučenikom škole proglašene su Nikolina Babić, učenica 8.b razreda. i Ana Tremski, učenica 5. c razreda.

        Cvijećem su nagrađeni i učitelji, koji su bili mentori učenicima koji su ostvarili sjajne rezultate na natjecanjima. Od učenika 8. razreda, dirljivim riječima i sa suzom u oku, oprostile su se i razrednice Sanja Martić i Kristina Kos. S lijepim uspomenama na školske dane u osnovnoj školi, i pjesmom koju je, izvrsno izvela Lucija Jancetić, svečanost je završila podjelom svjedodžbi, i malim, zajedničkim druženjem.

        Ove školske godine, školovanje su u Osnovnoj školi Josipa Kozarca u Lipovljanima završili: Jana Barudžija, Mato Matanović, Nikolina Babić, Jelena Hrmo, Ivan Pavković, Ema Dujić, Lara Orečić, Gabriel Vlahović, Katarina Čavlović, Viktorija Toš, Petar Šelem, Petra Turas, Leona Jupek, Matko Gadža, Leona Golubić, Matea Pavlović, Sebastian Gregurić, Matea Sadiković, Hana Đusi, Klara Duvnjak, Ana Tišner, Martina Špendić, Ana Čulina, Ema Hlupić, Tamara Matejaš, Katja Ilišin, Ivan Štrban, Tena Kraljić, Adriano Sijarto i Ana Šimičić.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content