• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Uređena i opremljena prostorija za mlade u Krivaju

Nakon temeljitog uređenja i opremanja, u subotu, 1. travnja, i službeno je otvorena, odnosno predana na uporabu, prostorija za mlade u sklopu Društvenog doma u Krivaju. Tako je Krivaj dobio prostor koji ide u korak s vremenom i potrebama mlađih stanovnika naših naselja. U 30-tak lijepo uređenih i kvalitetno opremljenih kvadrata na dva nivoa, sa sanitarnim čvorom, mladi se mogu zajednički družiti, proslavljati svoje rođendane, neke druge svečanosti, ili ju koristiti tek kao mjesto izlaska, zabave ili sastanaka.

         Na otvorenju prostorije za mlade bili su i Nikola Horvat, načelnik općine Lipovljani te Tomislav Lukšić, predsjednik Općinskog vijeća, koji su obišli prostor i zahvalili se članovima Mjesnog odbora Krivaj na dobroj ideji i odlično iskorištenom prostoru. Posebna zahvala upućena je vrlo aktivnom Mladenu Jancetiću, predsjedniku Mjesnog odbora Krivaj, koji je svoju ideju s namjenom prostora i ostvario, a viziju pretvorio u sasvim konkretno uređenje, vrlo modernog ugođaja. Uz financijsku potporu Općine Lipovljani izvršeni su građevinski radovi i dio opremanja prostora, a dio je potpomognut i donatorima, kojima je također zahvalio u ime budućih korisnika.

         Prostorija za mlade uređena je poput nekog modernog kluba, jer ima plazmu, odličan razglas, dobru rasvjetu te bilijar, koji će kod budućih druženja biti mjesto igre i razonode. Sve to trebalo bi potaknuti mladež u Krivaju da se više druže, pa se očekuje i ponovna aktivnost Udruge mladih. Osim toga, prostorija je djelom i memorijalna, a trajno će podsjećati na nogometni klub iz Krivaja i njegov memorijalni turnir.

-Ne očekujemo probleme kod korištenja prostora. To je prostorija predviđena za mlade i oni će ju sami koristiti. Ne mislimo ju izdavati drugima, osim za potrebe mladih iz Krivaja. A oni će paziti na nju i brinuti se dobro o njoj, u to ne sumnjam – rekao nam je Mladen Jancetić, predsjednik MO Krivaj prilikom otvorenja prostora u koji je uložio svoje ideje, ali još više vremena i rada na ostvarivanju i opremanju prostora za mlade u društvenom domu Krivaj.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content