• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Učenici PŠ Piljenice odigrali predstavu za polaznike vrtića

Učenici i učitelji Područne škole Piljenice obilježili su 25. rujna– Dan za zdrave zube, u utorak, 27. rujna, u Narodnoj knjižnici i čitaonici Lipovljani. Za polaznike Dječjeg vrtića ”Iskrica” iz Lipovljana, odigrali su igrokaz na temu zdravlja zubi, zajedno zaplesali, a potom su čitanjem slikovnica o zdravlju, zajedničkom igrom u lipovljanskom parku i obilaskom matične škole u Lipovljanima, završili program obilježavanja Dan za zdrave zube.

         Višenamjensku prostoriju Narodne knjižnice i čitaonice u Lipovljanima ispunili su vrtićanci s odgajateljicama, a edukativnu, zanimljivu i veselu dječju predstavu odigralo je za njih svih 9 učenika Područne škole iz Piljenica.

Svoje mlađe prijatelje, koji polaze vrtić i još ne znaju čitati, kroz predstavu ‘Za zdrave zube” obavijestili su o važnosti naših zubi, o potrebi njihove svakodnevne higijene, te o načinu pranja zubi, što su im i kroz predstavu pokazali. Na kraju igrokaza, učenici Područne škole iz Piljenica, pozvali su vrtićance da zajedno zapjevaju i zaplešu, vesele dječje pjesmice. Izvedba igrokaza na temu Dan zdravih zubi, održana je u okviru mini projekta ”Djeca djeci” kojeg je organizirala Narodna knjižnica i čitaonica Lipovljani, uz pomoć učenika Područne škole iz Piljenica, a za polaznike dječjeg vrtića ‘Iskrica’ iz Lipovljana.

Ovu edukativnu i vrlo zanimljivu predstavu, učenici iz Piljenica trebali bi nastaviti igrati i mnogim učenicima, na znanje.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content