• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Sveti Nikola ove godine donio dječju predstavu i vrijedne poklon pakete za svu djecu

Nakon nekoliko prijašnjih godina, kada zbog tadašnjih restriktivnih mjera tijekom pandemije nije bilo organiziranog programa dočeka sv. Nikole, ove godine je u Lipovljanima, za djecu s područja općine Lipovljani, ponovno organiziran doček sv. Nikole, a ne samo podjela poklon paketa.


Doček sv. Nikole i podjela darova održana je u Društvenom domu u Lipovljanima, uoči blagdana sv. Nikole. Najprije je za sve mališane, ali i njihove roditelje, koji su u velikoj mjeri bili u pratnji, održana polusatna predstava o blagdanskim danima i dočeku sv. Nikole, koju je za ovu prigodu odigao Ivica Kolmar iz Zagreba, voditelj dječjeg kazališta ”Šareni svijet”.

Nakon završetka predstave, održana je i podjela poklon paketa. Kao i dosadašnjih godina, zaposlenici Općine Lipovljani, priredili su i podijelili više od 300 poklon paketa. Poklon paket dobila su djeca do 4. razreda osnovne škole, koja žive na području općine Lipovljani, ali i djeca iz Ukrajine, koja su s roditeljima napustila svoju domovinu zbog ratnih okolnosti te trenutno žive u Lipovljanima.


Tradicionalno darivanje djece za blagdan sv. Nikole, financirano iz proračuna Općine Lipovljani, bliži se 30. obljetnici.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Održana druga akcija darivanja krvi

Druga ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi, održana je u Lipovljanima, u srijedu, 26. lipnja. Krv je darovana za potrebe Hrvatskog zavoda za

Skip to content