Nedjelja, 30 lipnja, 2024
  • +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Sufinanciranje dodatnog radnog materijala i školskog pribora za osnovnoškolce u školskoj godini 2024./2025.

Općina Lipovljani sufinancirat će udžbenike izbornik predmeta, radnih bilježnica i školskog pribora sukladno Odluci Općinskog vijeća od 22. svibnja 2024. godine.

Korisnici prava na sufinanciranje udžbenika izbornih predmeta, radnih bilježnica i školskog pribora su roditelj, posvojitelj ili skrbnik učenika, polaznika Osnovne škole Josipa Kozarca u Lipovljanima, Osnovne škole Banova Jaruga i Osnovne škole Novska, s mjestom prebivališta na području Općine Lipovljani.

Sufinanciranje za učenike od prvog do četvrtog razreda iznosi 55,00 eura, a za učenike od petog do osmog razreda iznosi 110,00 eura te se može realizirati u knjižari i papirnici TIP d.o.o. u Novskoj uz predočenje potvrde prethodno preuzete u Općini Lipovljani.

Potvrda kojom se dokazuje da je dijete upisano u jednu od osnovnih škola (Osnovna škola Josipa Kozarca u Lipovljanima, Osnovna škola Banova Jaruga i Osnovna škola Novska) na osnovu koje se može ostvariti pravo na sufinanciranje dodatnog radnog materijala i školskog pribora, može se preuzeti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Lipovljani, svakim radnim danom od 01. srpnja 2024. do 10. srpnja 2024. godine, u vremenu od 8,30 do 14,30 sati.

Potvrdu može preuzeti samo roditelj, posvojitelj, skrbnik učenika, uz predočenje osobne iskaznice.

Lipovljani, 27. lipnja 2024. godine

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Održana druga akcija darivanja krvi

Druga ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi, održana je u Lipovljanima, u srijedu, 26. lipnja. Krv je darovana za potrebe Hrvatskog zavoda za

Skip to content