• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

POTPISAN UGOVOR „ZAŽELI“ VRIJEDAN 742.500,00 EURA

Općinski načelnik Nikola Horvat danas je prisustvovao potpisivanju i svečanoj dodjeli ugovora za projekte u okviru Poziva „Zaželi – prevencija institucionalizacije“, koji je financiran iz Europskog socijalnog fonda plus, Program Učinkoviti ljudski potencijali, među kojima je i projekt Općine Lipovljani, „ZAŽELI I OSTVARI 4“, vrijedan 742.500,00 eura.

Nakon potpisivanja, koje se održalo u Kongresnom centru Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu, općinskom načelniku ugovor su svečano dodijelili predsjednik Vlade RH Andrej Plenković i ministar rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Marin Piletić.

Provođenjem projekata u okviru Poziva Zaželi osigurava se povećanje socijalne uključenosti i prevencija institucionalizacije pružanjem usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu starijim osobama i osobama s invaliditetom.

Ova, četvrta faza projekta kojeg je pripremila Općina Lipovljani, trajat će 3 godine i zaposlit će 15 nezaposlenih osoba s područja općine Lipovljani, koje će skrbiti o 90 starijih i nemoćnih osoba u potrebi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content