• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Općinski prvaci postale su ekipe iz DVD-a Lipovljani, Kraljeva Velika i Piljenice

Općinsko vatrogasno natjecanje VZO Lipovljani, održano je ove godine u okviru obilježavanja ”Antunova u Kraljevoj Velikoj”. Na natjecanju je sudjelovalo 10 ekipa u 4 kategorije, a osim vatrogasnog podmlatka i vatrogasne mladeži, svoje vatrogasne sposobnosti pokazale su i seniorske, odnosno veteranske vatrogasne ekipe.

         Najprije su vježbe s brentačama održale ekipe vatrogasnog podmlatka. DVD Lipovljani natjecao se u toj kategoriji s 3 ekipe, od čega dvije ženke ekipe vatrogasnog podmlatka i jedna muška ekipa vatrogasnog podmlatka. Bez konkurencije od drugih društava, osvojili su prvo mjesto. DVD Kraljeva Velika imao je jednu ekipu muških vatrogasnog podmlatka i ona je bila bolja i osvojila prvo mjesto ispred ekipe DVD-a Lipovljani.

         U kategoriji vatrogasne mladeži, u ženskoj konkurenciji, natjecala se samo ekipa DVD Lipovljani, a u konkurenciji muških ekipa natjecale su se dvije ekipe, od kojih je ekipa DVD Lipovljani bila nešto bolja, i osvojila prvo mjesto, ispred ekipe DVD Kraljeva Velika.

         Na natjecanju su se pojavile i 3 starije ekipe. U kategoriji seniori ‘B’, samo je nastupila ekipa DVD Kraljeva Velika, a u konkurenciji seniori ”A” ekipa iz DVD-a Piljenice osvojila je prvo mjesto ispred ekipe iz DVD Kraljeva Velika.

         Nakon održanog natjecanja, zapovjednica Dijana Vanjek, podijelila je pripremljene medalje i pehare, pa su, uz slavlje najboljih, svi zajedno počašćeni roštiljem, kojeg su pripremili članovi DVD-a Krivaj. Koliko su dobro uvježbane ekipe, moći će provjeriti u puno većoj konkurenciji, na županijskom vatrogasnom natjecanju, koje će se održati u Trebarjevu Desnom.

Damir SMETKO       

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Održana druga akcija darivanja krvi

Druga ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi, održana je u Lipovljanima, u srijedu, 26. lipnja. Krv je darovana za potrebe Hrvatskog zavoda za

Skip to content