• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Održan Dan otvorenih vrata u Osnovnoj školi Josipa Kozarca

Osnovna škola Josipa Kozarca iz Lipovljana, priredila je u utorak, 7. studenog Dan otvorenih vrata. Bila  je to prigoda da većina učenika ove škole, učitelji, ali i mnogobrojni gosti, među kojima i izaslanstvo s Islanda, vidi niz raznovrsnih STEM radionica, na kojima se angažiraju učenici i njihovi učitelji-mentori lipovljanske osnovne škole.

        Dan otvorenih vrata OŠ Josipa Kozarca održan je u školskoj-sportskoj dvorani, u kojoj je uz 15-tak prezentacija, prikazana i izložba o provođenju STEM projekta : ”Istražujući raSTEMo”/ ”Explore and grow with STEM”, koji je pri kraju provedbe.

        Sve učenike škole, i pristigle goste, na početku Dana otvorenih vrata, pozdravila je Mirjana Faltis, ravnateljica škole, predstavnici partnera na projektu. predstavnik gostiju s Islanda, te Robertina Štajdohar,  pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, šport, mlade i civilno društvo Sisačko-moslavačke županije. U ime osnivača pohvalila je rad škole i posebno, njeno uključivanje u europske projekte, kroz čije provođenje učitelji i učenici stječu nova znanja, razmjenjuju iskustva i znanja, stječu partnere i poznanstva, te materijalno obogaćuju školu novom opremom i prostorom.

        Učenici škole priredili su prigodni zabavni program, nakon čega je organizirano trosatno sudjelovanje u pripremljenim STEM radionicama za sve učenike škole.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content