• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

ODOBRENO 90.000,00 EURA ZA ENERGETSKU OBNOVU DRUŠTVENOG DOMA U KRALJEVOJ VELIKOJ

Danas je u Sisku održana svečanost Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, gdje su uručeni ugovori za projekte revitalizacije depriviranih područja Sisačko-moslavačke županije. Među 15-ak ugovora, uručen je i onaj Općini Lipovljani, odnosno općinskom načelniku Nikoli Horvatu, u vrijednosti 90.000,00 eura, namijenjen projektu energetske obnove Društvenog doma u Kraljevoj Velikoj. Ugovor je u ime Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije uručio ministar Šime Erlić, koji je u Sisku sudjelovao na redovitom sastanku Vlade Republike Hrvatske sa Hrvatskom zajednicom županija te predstavnicima Udruge gradova i Hrvatske zajednice općina.

Općina Lipovljani prijavila na natječaj Ministarstva projekt energetske obnove Društvenog doma u Kraljevoj Velikoj, čija procijenjena vrijednost iznosi 190.000,00 eura. U provedenom postupku javne nabave, iznos najpovoljnije ponude iznosi nešto manje od 170.000,00 eura, što znači da se uskoro očekuje i početak izvođenja radova.

Ovim putem zahvaljujemo MRRFEU na još jednom u nizu podržanih projekata Općine Lipovljani.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Županijske igre UDVDR RH Podružnica SMŽ

Dana 06. srpnja 2024. (subota) održane su Županijske sportske igre branitelja i veterana domovinskog rata, Podružnica SMŽ, u Općini Gvozd, naselje Vrginmost.

Skip to content