• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Obilježen Dan Osnovne škole Josipa Kozarca iz Lipovljana

Dan rođenja Josipa Kozarca, hrvatskog književnika i šumara, 18. ožujka, Osnovna škola u Lipovljanima, koja nosi njegovo ime, slavi kao Dan škole. U petak, 18. ožujka, zbog još uvijek pandemijskih uvjeta Dan škole je obilježen kratkim programom, a tom prilikom školu su posjetili Tomislav Lukšić, predsjednik Općinskog vijeća i Nikola Horvat, načelnik općine Lipovljani.

        Svim učenicima škole, kao i svim zaposlenicima, Dan škole čestitala je Mirjana Faltis, ravnateljica škole, a čestitkama se pridružio i općinski načelnik Nikola Horvat. U svom pozdravnom govoru, uz čestitke, uputio je i pohvale na rad škole, a posebno na ostvarene rezultate učenika i njihovih nastavnika u raznim školskim natjecanjima. Zaželio je da tako bude i ubuduće, uz što veći osobni uspjeh svakog učenika.

        Učenici škole, okupljeni po razrednim odjeljenjima, u sportskoj dvorani zajedno su se poigrali. Svaki razred, u 30 sekundi, predstavio je neki stroj, a drugi su to trebali prepoznati i pogoditi. ”Živi” strojevi ponudili su zanimljiva i zabavna rješenja, što je i bio cilj igre. Uz Dan škole, učenici su imali i kreativne radionice ”Suradnja i zajedništvo”, na kojima su se također iskazali, a u ovo pandemijsko vrijeme svima su nam potrebni.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Rasplesana mladost njeguje baštinu svojih predaka

Dvosatnim izvođenjem pjevačkog i plesnog programa, revijom narodnih nošnji i, prije toga, mimohodom svih društava kroz centar Lipovljana, ovogodišnji ”Lipovljanski susreti” još

Skip to content