Subota, 29 lipnja, 2024
  • +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Na sportskim susretima umirovljenika u Lipovljanima bilo šest udruga

Sportski susreti umirovljenika tradicionalno se u lipnju održavaju u Lipovljanima. Udruga umirovljenika općine Lipovljani domaćin je Memorijalnih sportskih susreta Miroslav Horvat, uvijek za veći broj udruga s područja Sisačko-moslavačke županije.

         Ove godine, na državni praznik Dan antifašističke borbe, u subotu, 22. lipnja sportski susreti su održani među šest umirovljeničkih udruga. Umirovljenici iz Siska, Popovače, Kutine, Petrokemije, Novske i Lipovljana, natjecale su se u kartanju belota, gađanju pikada i kuglanju, čije se je natjecanje održalo na kuglani u Novskoj.

         Više od pobjedničkih rezultata, umirovljenicima je važno zajedničko druženje, razgovor i zabava tijekom cjelodnevnog boravka u Lipovljanima.

         Nakon odigranih sportskih susreta, Marica Horvat, predsjednica Udruge umirovljenika općine Lipovljani, zahvalila je svima za dolazak i podijelila zasluženo osvojene pehare za prva tri mjesta u natjecanjima.

         U kuglanju, 3. mjesto osvojila je ekipa Udruge umirovljenika Sisak, 2. mjesto ekipa domaćina, Udruge umirovljenika općine Lipovljani, a 1. mjesto osvojila je Udruga umirovljenika Petrokemije Kutina.

         U kartanju belota, 3. mjesto osvojio je par Udruge umirovljenika grada Kutine, 2. mjesto domaći par, Udruge umirovljenika općine Lipovljani, a 1. mjesto par Udruge umirovljenika Popovača.

         U gađanju pikada, 3. mjesto osvojila je ekipa umirovljenika iz Popovače, 2. mjesto ekipa udruge iz Kutine, a 1. mjesto s najvećim brojem bodova, osvojila je ekipa domaćina, udruge umirovljenika općine Lipovljani.

Za nošenje jajeta u žlici Priznanje za 1. mjesto je pripalo članici Udruge umirovljenika općine Lipovljani. Zahvalnice su podijeljene i svim predsjednicima prisutnih udruga, a pripremljena je i torta za 90. rođendan člana udruge.

Ovogodišnji Memorijalni sportski susreti Miroslav Horvat u Lipovljanima završeni su zajedničkim ručkom, a nakon toga, zabavom uz glazbu za sve prisutne umirovljenike sportaše.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Održana druga akcija darivanja krvi

Druga ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi, održana je u Lipovljanima, u srijedu, 26. lipnja. Krv je darovana za potrebe Hrvatskog zavoda za

Skip to content