• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Mjesni odbor Lipovljani i ”Lipkom servisi” nastavljaju uređenje mjesnog groblja

U dogovoru s ”Lipkom servisima”, komunalnim poduzećem iz Lipovljana, Mjesni odbor Lipovljani nastavlja ove jeseni uređenje mjesnog groblja u Lipovljanima. Do Svih svetih na novom dijelu groblja postavit će se slavine za vodu, a isto se planira i na starom dijelu. Uz nastavak uređenja groblja, obavit će se i popravak jedne igrače sprave na dječjem igralištu u središnjem parku.

         Takvu odluku donijeli su članovi Mjesnog odbora Lipovljani, na sastanku održanom u ponedjeljak, 26. rujna, koji je vodila Dubravka Hubak, predsjednica Mjesnog odbora Lipovljani. Sastanak je održan kako bi se vidjelo s koliko financijskih sredstava MO Lipovljani raspolaže, na što će ih do kraja godine utrošiti i što planirati za aktivnosti Mjesnog odbora u idućoj godini.

         Dubravka Hubak, podsjetila je na ovogodišnje aktivnosti, kupnju sušilice za robu Dječjem vrtiću, te ulaganje u uređenje prostora DVD-a Lipovljani, kako bi se smjestili prognanici iz Ukrajine. Izvijestila je i da na računu Mjesnog odbora ima gotovo 13.500 kuna, pa je zatražila od članova Mjesnog odbora da predlože u što će ih utrošiti do kraja godine.

         Nakon rasprave većine prisutnih članova Mjesnog odbora Lipovljani, dogovoreno je da će 10.000 kuna uložiti u uređenje mjesnog groblja u Lipovljanima, kroz dovođenje vode na dio groblja gdje je nema, a preostalih 3.500 kuna na popravak potrgane igračke sprave u parku. 

         Na kraju sastanka članova Mjesnog odbora Lipovljani, na kom su bili prisutni još i komunalni redar Goran Milinović te Davor Živković, direktor ”Lipkom servisa”, Dubravka Hubak zamolila je članove vijeća i sve stanovnike Lipovljana, da predlože koje potrebe ili probleme imaju, kako bi se kroz aktivnost Mjesnog odbora mogle urediti ili otkloniti tijekom iduće godine.

         Prema dogovoru, djelatnici ”Lipkom servisa” započeli su u ponedjeljak, 3. listopada, radove na uređenju mjesnog groblja u Lipovljanima. Gotovo na početak novog dijela groblja dovedena je voda, uz montažu slavine koja neće smrzavati zimi, a radovi se nastavljaju uređenjem te plohe, koja će se koristiti i za kontejnere u koji će se odlagati otpad.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content