• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Mjesni odbor Lipovljana darovao novu sušilicu rublja Dječjem vrtiću

Mjesni odbor Lipovljani svake godine iz svojih novčanih sredstava pribavi Dječjem vrtiću ‘Iskrica” u Lipovljanima nešto što im je potrebno u svakodnevnom radu. Tako su nabavljali didaktičke igračke, nove stolice, pa klimu, a ove godine, u dogovoru s vrtićem, kupljena im je sušilica za rublje.

        U srijedu, 9. ožujka, Dubravka Hubak, predsjednica Mjesnog odbora Lipovljani, predala je Mariji Duda, ravnateljici Dječjeg vrtića kupljenu sušilicu rublja, vrijednu 6.000 kuna. Primopredaji poklona, prisustvovali su i polaznici Dječjeg vrtića, od kojih su mnogi znali da je to sušilica rublja i zašto se koristi.

        Darivanju sušilice bio je prisutan i Nikola Horvat, načelnik općine Lipovljani koji je pohvali članove Mjesnog odora Lipovljani jer se sustavno brinu za što veću opremljenost Dječjeg vrtića u Lipovljanima.

        Ravnateljica Marija Duda svima se zahvalila na poklonu, a Dubravka Hubak je, tom prilikom, obećala da će se i dalje brinuti za potrebe vrtića, ali i za ostale društvene potrebe mještana Lipovljana. Ove godine,  zajedno s mjesnim DVD-om uložit će se u opremanje dva stana u Vatrogasnom domu Lipovljani, kako bi se u njih mogle privremeno smjestiti bar dvije obitelji izbjeglih iz Ukrajine, a tijekom ljeta investirat će u komunalnu opremu na mjesnom groblju.

        Idućih dana očekuje se dolazak majstora u Dječji vrtić, koji će perilicu smjestiti i priključiti, kako bi se mogla, prema potrebi, i koristiti, na veselje svih.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Rasplesana mladost njeguje baštinu svojih predaka

Dvosatnim izvođenjem pjevačkog i plesnog programa, revijom narodnih nošnji i, prije toga, mimohodom svih društava kroz centar Lipovljana, ovogodišnji ”Lipovljanski susreti” još

Skip to content