• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Javna priznanja Zlatka Pješa i Edvarda Bogovića u Novskoj

Nikola Horvat, načelnik općine Lipovljani, bio je prisutan svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Novska, u petak, 14. listopada, koja je održana uz obilježavanja Dana grada Novska.

        Bila je to prilika za kratke, svečarske susrete načelnika s gradskim čelništvom, s načelnicima i gradonačelnicima susjednih jedinica lokalne samouprave s područja Sisačko moslavačke županije, te županom Ivanom Celjakom i ministrom Marinom Piletićem.

        Nakon predstavljanja investicijskih projekta na području Novske, dodijeljene su i godišnje nagrade Grada Novska. Zanimljivo je da, od 8 ovogodišnjih dobitnika nagrade, dva su dobitnika s područja općine Lipovljani. To su Zlatko Pješ iz Lipovljana, zapovjednik JVP Grada Novske, za značajan doprinos u razvoju i promicanju vatrogasne djelatnosti, humanitarno djelovanje u prirodnim i drugim nepogodama, te za uspješno vođenje Javne vatrogasne postrojbe Grada Novske i umirovljenik Edvard Bogović iz Krivaja, za rad Časničkog zbora pri novljanskoj udruzi veterana domovinskog rata.

Damir SMETKO   

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content