• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

‘Gusari’ doplovili do prve nagrade, a folk pjevačice uvjerljivo najveselije

Grupa maskirana u ‘Gusare s Kariba’ iz Okučana odnijela je prvu nagradu od 80 eura, na maskenbalu u Kraljevoj Velikoj, održanom u subotu, 18. veljače. Druga nagrada od 40 eura pripala je grupi folk pjevačica ‘Vesela Zmija’ iz Kraljeve Velike, a treću nagradu osvojili su ‘Suncokreti’ iz Krivaja.

Nekoliko pojedinačnih maski i 15-tak grupnih maski, proveselilo se, zajedno s ostalim posjetiteljima na maskenbalu, u Kraljevoj Velikoj, kojeg tradicionalno vatrogasci organiziraju zadnju subotu pred sam fašnik. Sve maskirane osobe dali su se truda na izradi i nošenju maski, i sve su se došle proveseliti, pa je maskenbal u Kraljevoj Velikoj izrastao u cijenjeni zabavni program.

Solidnim iznosom nagrada, nagrađuje se trud i rad osoba na izradi i nošenju maski, što doprinosi sve boljem maskenbalu, iz godine u godinu, a na kojem je ove godine u ispunjenom Društvenom domu bilo gotovo 200-tinjak osoba. Organizacija je bila odlična, a ekipa za odabir najboljih maski birana je među posjetiteljima maskenbala, pa nema prigovora na izbor nagrađenih maski.

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content