• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

ELEKTRIČNA ENERGIJA i PODJELA AGREGATA – OBAVIJEST

Elektra te ekipe HEP-a iz ostalih dijelova Hrvatske koje dolaze na ispomoć, i danas nastavljaju intenzivno raditi na osposobljavanju srednjenaponske i niskonaponske mreže na području općine Lipovljani, te se tokom dana očekuju nova napajanja na pojedinim dijelovima mreže.
Nažalost, na našem području oštećenja dalekovoda su vrlo velika i popravci na pojedinim mjestima se očekuju kroz nekoliko dana.

VAŽNO!
Na mjestima gdje danas neće biti osposobljena mreža, osigurat će se agregati od 2-5 kW. Više o preuzimanju na kraju objave.

Nove informacije dobivene od Elektre

LIPOVLJANI:

Ulica Braće Radić – u tijeku je spajanje, očekuje se ubrzo osposobljavanje mreže i napajanje električnom energijom

Ulica J.Kozarca do Zagrebačke ulice i od Zagrebačke prema Kozaricama (Torovi) do daljnjeg nema napajanja. Razlog su velika oštećenja na dalekovodima preko kojih se napaja to područje. Očekivano vrijeme popravka i osposobljavanja za napajanje je do utorka

PILJENICE:

Veći dio Piljenica do kraja dana će se nastojati osposobiti i pustiti napajanje. Trenutno se dovršavaju radovi na popravku niskonaponske mreže, nakon čega slijedi postepeno puštanje napajanja.

“Vikend naselje” kod Vaclavekovog mlina do daljnjeg neće biti osposobljeno, kao i mikrolokacije u Piljenicama gdje još postoje veća oštećenja kućnih priključaka

KRALJEVA VELIKA

Gornji dio Kraljeve Velike do kraja dana se planira osposobiti i pustiti napajanje

Gradine do daljnjega neće biti osposobljenje zbog velikih oštećenja dalekovoda koji napaja to područje

PODJELA AGREGATA

Za Općinu Lipovljani osigurano je preko 30 agregata jačine 2-5 kW, koji su u ovom trenutku na putu do Lipovljana.
Agregate će preuzeti DVD Lipovljani, DVD Piljenice i DVD Kraljeva Velika, koji će iste distribuirati svojim sumještanima u potrebi.

Ovim putem apeliramo za razumijevanje sumještana, da čim u pojedinom kućanstvu prestane potreba za agregatom, da ga vrati DVD-u kako bi se isti mogao proslijediti onima u potrebi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content