• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Članovi ”Šarana” održali godišnje natjecanje u lovu ribe na plovak

Članovi Športskog ribolovnog društva ”Šaran” iz Lipovljana, okupili su se na jamama kod Opeka, na godišnjem natjecanju svog društva u lovu ribe na plovak. Od gotovo 200 članova natjecalo se 40 članova u 5 kategorija, a za sve pobjednike, vodstvo ”Šarana” osiguralo je vrijedne nagrade.

        Najviše natjecatelja, njih 30, bilo je u kategoriji seniora. Nakon trosatnog natjecanja najviše ribe ulovio je Bernard Samardžić. Drugo mjesto osvojio je Ivan Šeliga, a treće mjesto Josip Hudec.

        U kategoriji seniorki natjecalo se 6 članica društva. Najviše riba uhvatila je Jelena Hudec. Drugo mjesto osvojila je Vikica Jajtić, a treće mjesto Tamara Marinković. 

        Od članova kadetskog uzrasta natjecalo se šest članova i tri članice. Od kadeta najviše ribe na udicu dobio je David Hudec. Nešto manje uhvatio je Josip Stublija, a treće mjesto osvojio je Rafael Hudec.

        U kategoriji kadetkinja najviše ribe uhvatila je Elena Hudec, a nakon nje Lucija Šegotić. Treće mjesto osvojila je Ana Šegotić.

        U kategoriji juniorki nije bilo natjecateljica, a u kategoriji juniora na natjecanju je sudjelovao Patrik Baković, koji je tako osvojio prvo mjesto, bez konkurencije. Zanimljivo je da su na ovogodišnjem godišnjem natjecanju, u korak s mlađima, ribu na plovak lovili i dvoje najstarijih članova društva. To su bili 90-to godišnji Đevad Hodžić i 85-to godišnji Ivan Zrinski iz Kraljeve Velike.

        U organizaciji ovogodišnjeg društvenog natjecanja lova ribe na plovak, sudjelovalo je, uz 40 članova, i više od 20 članova ribolovnog društva ”Šaran”. Nakon natjecanja, svi zajedno nastavili su se družiti na obalama zatvorenih voda na Gradinama, uz zajednički ručak.

        -Natjecanje je proteklo u redu, ulova je bilo, pa svi možemo biti zadovoljni. Na natjecanje su pozvani svi članovi društva, a odazvao se lijep broj natjecatelja. Posebno veseli natjecanje najmlađih kategorija, pa svima čestitam – rekao je, po završetku godišnjeg natjecanja Josip Hudec, predsjednik ŠRD ”Šaran” iz Lipovljana.

Fotografije Ivica Mihinac

Damir SMETKO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content