• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Čestitka općinskog načelnika povodom Dana državnosti

Poštovani stanovnici općine Lipovljani,
30. svibnja 1990., konstituiran je prvi, demokratski izabran, višestranački Sabor, kao izraz volje građana iskazane na prvim slobodnim izborima. Svojim odlukama, nakon toga, višestranački Sabor Republike Hrvatske poveo je Hrvatsku na put samostalnosti i suverenosti.

Slaveći obljetnicu Dana državnosti Republike Hrvatske, prigoda je da iskažemo veliku zahvalnost svima koji su za samostalnu Hrvatsku, položili svoj život, ili izgubili svoje zdravlje.


Zahvaljujemo i svima koji su svojim radom pomogli u izgradnji i stvaranju pravedne, socijalne i neovisne Hrvatske, te ostvarivanju njezinog članstvu u Europskoj uniji.

Svojim radom, na dobrobit svih naših stanovnika, i sami želimo dati doprinos napretku i razvoju naše Općine Lipovljani, ali i domovine nam Hrvatske.

Svim stanovnicima općine Lipovljani s radošću čestitam 30. svibanj – Dan državnosti Republike Hrvatske, sa željom da svi zajedno, kao i do sada, nastavimo graditi našu općinu Lipovljani, te uspješnu Hrvatsku, na dobrobit svih naših stanovnika.


Načelnik općine Lipovljani
Nikola Horvat

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content