• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Blagdansko druženje u Piljenicama

Novoizabrani Mjesni odbor Piljenice i Udruga žena ”Mlinarice” organizirali su blagdansko druženje za piljeničku djecu i njihove roditelje.

Učenici Područne škole Piljenice pripremili su kratak program kojim su najavili novi ”Piljenički zbornik 2” u kojem su učenici objavili svoje radove, ali i odrasli sumještani, tj. sumještanke. Zbornik je izdala Udruga žena „Mlinarice“ kao poticaj literarnom stvaranju. Većinu pjesama napisala je Zdenka Vrapček, a igrokaze Melita Lenička.

U završnom dijelu programa nagrađeni su učenici iz Piljenica koji su proglašeni ponosom Sisačko-moslavačke županije, a to su: Dominik Kurbanović i Lucija Cumbo za sudjelovanje na državnom Lidranu, te državne prvakinje u krosu Mia Beljan, te Ema i Ana Tremski. Uz uspjehe na krosu, Ana Tremski je sudjelovala i na državnom natjecanju Mladih tehničara.

Nakon podjela nagrada, Djed Božićnjak, koji je ovaj put imao i svoju pomoćnicu, podijelio je djeci poklone. Djecu i ostale goste počastili su članovi DVD-a koji su pekli fritule.

        Tradicija blagdanskog okupljanja i darivanja nastavljena je i ove godine u Piljenicama, na radost djece, ali i odraslih.

Melita Lenička

Damir Smetko

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content