• +385 44 676 004
  • info@lipovljani.hr
  • Pon - Pet: 7:30 - 15:30

Na Sajmu obrtništva, izlagali i obrtnici iz Lipovljana

Na jednodnevnom Sajmu obrtništva i održivog gospodarstva u Novskoj, u ime Općine Lipovljani, boravila je Ljiljana Tomić, zamjenica načelnika općine Lipovljani. Među 70-tak izlagača, od kojih su mnogi bili izvan Novske, bilo je i troje obrtnika iz Lipovljana, koji su predstavili svoje djelatnosti.

Sajam obrtništva i održivog razvoja održan je u adventskom ugođaju, a Liljana Tomić, zamjenica načelnika općine Lipovljani, bila je prisutna na otvorenju Sajma. Nakon uvodnih riječi, sajam je otvorila Renata Ojurović, pomoćnica ministrice poljoprivrede iz Uprave za šumarstvo, lovstvo i drvnu industriju. Potom su obiđeni izložbeni prostori obrtnika, proizvodnih poduzeća i poljoprivrednih proizvođača, koji su najčešće izlagali med i proizvode od njega, te bučina ulja i vina.

Što zajednički, nakon otvaranja sajma, što pojedinačno, Ljiljana Tomić obišla je cjelokupni sajam, a sa zanimanjem je pogledala i izložbeni prostor Valentine Štiks iz Lipovljana, koja se kroz svoj obrt ‘Wedding and events Štiks’, bavi pripremama i uređenja prostora raznih događaja, najčešće vjenčanja, pa je ovo bila prilika da svoje umijeće predstavi i u Novskoj. Predstavljanje je bilo lijepo i na razini, koju nudi i kod raznih svečanih događaja.

Na sajmu obrtništva, izlagačkim i reklamnim panoima predstavilo se je još dvoje obrtnika s lipovljanskog područja, a Ljiljana Tomić, zamjenica načelnika općine Lipovljani, sa zanimanjem je obišla sve postavljene štandove na sajmu, održanom u sportskoj dvorani u Novskoj.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Pročitajte i ovo

Skip to content